Jatkojalostuksen avulla arvonlisää luonnontuotteille ja alueille?

Tervetuloa mukaan Luonnontuotealan rajat rikkova liiketoimintaekosysteemi (LUTU) -hankkeen toiseen webinaariin ja työpajaan kuuntelemaan ja pohtimaan jatkojalostuksen mahdollisuuksia ja haasteita luonnontuotealan yrittäjien näkökulmasta! 15.6.2021 klo 13-15 […]

Monipuolista puutarhatuotantoa ja kumppanuusmaataloutta

Kumppanuusmaatalousasiaan tutustutaan Rekolan Puutarhalla heinäkuun alussa. Päivän sisältönä on Viljelykierto pysyvän penkkiviljelyn menetelmällä Eri työkoneiden ja työkalujen käytön kokeilua Rikkakasvien mekaaninen torjunta oikea-aikaisesti Monipuolisen ja […]

Oluset & Koko perheen Limuset Iisalmessa

Tarkista tapahtuman tarkemmat kellonajat ja ohjelma nettisivuilta www.oluset.fi Juhlavuoden ohjelmassa on gastronomian sekä ruoan ympärille kietoutuvia tapahtumia ja sisältöjä, jotka hivelevät matkailijoiden makunystyröitä. Ohjelma käynnistyy […]

Avoimet maatilat – Taste of Häme! -tapahtuma

Avoimet maatilat – Taste of Häme! -tapahtuma haluaa tehdä tunnetuksi hämäläistä ruoka-alan osaamista, tuotteita ja kohteita sekä tarjota kuluttajille mahdollisuuden tutustua hämäläiseen ruoantuotantoon ja -tuottajiin […]

Paneelikeskustelu SuomiAreenassa, Ruoka 2050: Mitä se on ja kuka sen tuottaa?

Pori-lava Kauppatori, Pori, Suomi

Paneelikeskustelu aloittaa SuomiAreenan heti maanantaina 12.7. klo 10 Pori-lavalla. Keskustelussa lähestytään laaja-alaisesti ruokaketjun nykytilaa ja pohditaan erilaisia tulevaisuuden vaihtoehtoja ruokaketjun elinvoimaisuuden turvaamiseksi. Kehittämistyössä on huomioitava […]