Project ”Baltic Sea Food” Conference

I SESSION, Main achievements of the Baltic Sea Food project Welcoming Words Summary of Baltic Sea Food Project Achievements Conclusions from Piloting of Local Food […]

Kestävyyden monet kasvot

Yksilöt ja yhteiskunta ovat kestävyyshaasteen edessä: Kuinka saada sosiaalinen, taloudellinen, ekologinen ja ravitsemuksellinen kestävyys tasapainoon? Elintarviketieteiden Seuran (ETS) ja Suomen ravitsemustieteen yhdistyksen (SRY) webinaari perjantaina 26.3.2021 klo […]

Luonnonyrtit tutuksi -etäkoulutus

Koulutuksesta saadaan vahvistusta omaan osaamiseen ja rohkeutta käyttää luonnonyrttejä. Hinta: 30 €. Luento sisältää: Luonnonyrttien tunnistusta ja vinkkejä poimintaan Luonnonyrttien käsittelyä keräämisen jälkeen ja tarvittavaan […]

Pakurin mahdollisuudet etätilaisuus

Asiaa pakurin ominaisuuksista, käytöstä, kasvatuksesta, tuotteista ja markkinoista. Ohjelma: Pakurista terveyttä ja tuloja, Hannu Piispanen Pro pakuri Finland ry Metsänomistajan kokemuksia pakurin viljelystä, Pirjo Luotola […]

Parempaa papua pöytään kotimaasta

Tervetuloa kevään toiseen palkokasvi–webinaariimme kuulemaan sadon markkinointiin ja käyttöön vaikuttavista tekijöistä ja mahdollisuuksista sekä vinkkejä viljelyn onnistumiseen. Ohjelma: 12:30 Tervetuloa Heikki Jalli, Luonnonvarakeskus 12:35 Pavun […]

Kattava koululounas ja välkyt välipalat – webinaari

Terveisiä Valtioneuvoston kanslian selvitys- ja tutkimustoimintaan liittyvästä Kattava koululounas ja välkyt välipalat -hankkeesta. Hankkeen tavoitteena on ollut tuottaa tietoa koulupäivän uudistamisprosessin (harrastamisen Suomen malli) ja […]