• Nagoyan pöytäkirja ja geenivaroihin perustuva tuotekehittely -webinaari

    Webinaarissa käsitellään muun muassa ABS-lainsäädäntöä, geenivarojen merkitystä elintarvikealalla sekä esitellään teemaan liittyvä koulutuspaketti. Voit tutustua asiaan Aitoja makuja -lehdessä: Nagoyan pöytäkirja huomioitava elintarvikkeiden tuotekehittelyssä Webinaari […]

  • Food Business Summit 2020 Seinäjoella

    Seinäjoki, Frami B Kampusranta 9, Seinäjoki

    Keväälle suunniteltu Food Business Summit 2020 siirtyy koronaviruksen vuoksi lokakuun loppuun. Tapahtuman teema säilyy samana, mutta ohjelma on tiiviimpi, lippuhinta edullisempi ja tapahtumapaikka Farmi B:n […]

  • Koronaviruspandemian vaikutukset hygieniakäytäntöihin -webinaarisarja

    Koronaviruspandemian vaikutuksen hygieniakäytäntöihin -tapahtuma on kaksiosainen. Voit osallistua kumpaankin tai vain toiseen osaan. Osat toimivat myös itsenäisinä kokonaisuuksina. Ohjelma 29.10. 14.30 Tilaisuuden avaus Elintarviketurvallisuuspäällikkö Tiina […]

  • Kanta-Hämeen ruokasektorin tulevaisuus -seminaari, Hämeenlinna

    Vanajan Parvi Vanajantie 10, Hämeenlinna

    Mihin menet hämäläinen ruoka? Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan. Tilaisuudella luodaan suuntaviivoja Kanta- ja Päijät-Hämeen alueelliselle ruokastrategialle sekä tuleville kehitystoimille. Etsimme seminaarissa vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin: […]

  • Palvelumuotoilu ja tuotekehitys -työpaja, Lappi

    Asiakkaan ykkösvalinta – muotoile tuotteesi kilpailukykyisesti Milloin? 30.10. klo 10-14 Työpajassa paalutetaan tie menestyvään ja kilpailukykyiseen tuotteeseen ja tuotekehitykseen. Tule mukaan ja muokkaa tuotteestasi asiakkaan […]

  • Arvoa palkokasveilla -webinaari ja työpaja

    Palkokasveilla on iso potentiaali olla osana monenlaisten ympäristö- ja yhteiskunnallisten haasteiden ratkaisua. Toistaiseksi tätä potentiaalia ei kuitenkaan ole pystytty täysimääräisesti hyödyntämään koska moderni ruokajärjestelmä on […]

  • Villiyrttien jatkojalostustyöpaja nuorille Helsingissä

    Business Lab Karjalankatu 2 A, Helsinki

    Tervetuloa maksuttomaan villiyrttien jatkojalostustyöpajaan Helsingin Business Labiin! Nuorille suunnatussa työpajassa kerrataan yleisimmät villiyrtit sekä niiden keräämisen, käsittelyn ja säilömisen perusteet. Kuulet villiyrttien käytöstä niin ravintona […]