Kalenteri / Tapahtumat
|
maanantai
|
tiistai
|
keskiviikko
|
torstai
|
perjantai
|
lauantai
|
sunnuntai
|
|---|---|---|---|---|---|---|
|
1 tapahtuma,
-
Tule mukaan innostavaan iltapäivään, jossa pääset kuulemaan Urban & Local -hankkeessa mukana olleiden yritysten ja tehtyjen kokeilujen esittelyjä ja kestävän ruokajärjestelmän visiosta. Tapahtuma on maksuton. […] |
5 tapahtumat,
-
Kotimainen, vastuullisesti tuotettu ruoka vahvistaa huoltovarmuutta, luo työpaikkoja ja hyvinvointia ja hyödyttää oman alueen taloutta. Panostamalla kunnissa elintarvikehankintoihin, rakennetaan turvallista, elinvoimaista ja omavaraisempaa Suomea. 2.9. […]
-
VIKE-hanke kutsuu kansainvälisille markkinoille tähtäävät kasvuyritykset koolle. Tavataan seuraavan kerran 2.9.2025 Tampereella! Sanoista teoiksi! Tervetuloa vientiyritysten yhteistapaamisiin, jossa tutustutaan toisiimme, jaetaan vientitietoa ja suunnitellaan yhteisiä […]
-
Pro Luomu järjestää osana Ruokasektorin koordinaatiohanketta syyskuussa hanketreffit käynnissä oleville luomuun liittyville hankkeille. Tarkoituksena on jakaa tietoa ja kokemuksia hankkeiden toimista ja keskustella yhteistyömahdollisuuksista erityisesti kuluttaja- ja […]
-
Tervetuloa kuulemaan, kuinka yöttömän yön antimet voivat näkyä ja maistua päiväkotilapsille ja koululaisille. Saat myös tietoa siitä, kuinka voitte omassa ruokapalveluyksikössänne tuoda esille kulttuuripääkaupunkivuotta ja […] |
2 tapahtumat,
-
Elintarviketieteiden Seura järjestää webinaarin vastuullisuuden viitekehyksistä ja siitä, kuinka niitä voidaan toteuttaa käytännössä elintarvikeyrityksissä. Käsittelemme webinaarissa yleisesti raportointiviitekehyksiä ja keskitymme siihen mitä erityisesti elintarvikealan pk-yrityksiltä […]
-
Ruokaprovinssin eli Etelä-Pohjanmaan ruokamaakunnan ruoka-alan toimijat kertovat Etelä-Pohjanmaan ruoka-alan tapahtumista ja ilmiöistä jo perinteeksi muodostuneilla Ruokaprovinssin keksiviikkokahveilla. Teema vaihtuu kuukausittain, mutta ajankohta ei: se on […] |
4 tapahtumat,
-
Ruokatieto aloittaa 4.9. aamun webinaarilla, joka toteutetaan tänä vuonna PTT:n kanssa. Suomalaisen ruoan päivä on jo vakiinnuttanut paikkansa juhlapäivien joukossa – tehdään siitä jälleen tänä […]
-
Ruokatieto Yhdistys ry ja Pellervon taloustutkimus PTT järjestävät torstaina 4.9. webinaarin, jossa pohditaan kotimaisen ruoan roolia muuttuvassa maailmassa: toimintaympäristö on murroksessa - miten suomalaisen ruoan ja […]
-
Haluatko vähentää manuaalista työtä ja ottaa käyttöön arkea helpottavia digiratkaisuja? Tervetuloa mukaan käytännönläheiseen työpajaan, jossa kuulet konkreettisia esimerkkejä siitä, miten ruokaketjun yritykset ovat hyödyntäneet digisovelluksia […]
-
"YK-järjestöjen määritelmän mukaan ruokaturva tarkoittaa tilaa, jossa kaikilla ihmisillä on fyysiset, sosiaaliset ja taloudelliset mahdollisuudet saada riittävästi turvallista ja ravitsevaa ruokaa, ja joka vastaa heidän […] |
3 tapahtumat,
Jo perinteeksi muodostuneilla Ruokamessuilla on tänä vuonna 33. tapahtumavuosi! Messut järjestetään Hämes-Havusen (Koskenkyläntie 312, 61800 Kauhajoki) pihoilla, tuvissa ja aitoissa 5.-7.9.2025 klo 10-17. Tapahtumaan kokoontuu […] Tervetuloa Närpiön Ruoka & Mystiikka -tapahtumaan! Syyskuussa järjestettävä upea kaksipäiväinen tapahtuma yhdistää kulttuurin, ruoan ja mystiikan tarjoten jännittävän elämyksen, joka ylittää kaikki odotukset. Uppoudu Närpiön […]
-
Tervetuloa julkkareihin! Ohjelmassa on aamukahvit ja Ruokaprovinssin brändi- ja viestintäkäsikirjan julkistus. Käsikirjaa on työstetty erilaisin kokoonpanoin koko alkuvuoden 2025 ajan, nyt on aika kurkata mitä […] |
6 tapahtumat,
Mistä suomalainen ruoka tulee? Millaisia tuotteita ja palveluita sinun kotiseudullasi tuotetaan? Mitä muuta mielenkiintoista maaseudulta löytyy? Muun muassa näihin kysymyksiin voit saada vastauksen valtakunnallisen Lähiruokapäivän […]
-
Lähiruokapäivänä 6.9.2025 Helsingin Teurastamolla yhdistyy paikallinen ruoka, huippukokit ja Uudenmaan tuottajien parhaat maut – luvassa on makuja, kohtaamisia ja uusia mahdollisuuksia. Tapaa asiakkaita ja myy […]
-
Vuonna 2025 avajaiset pidetään Laitilan KasiTorilla lauantaina 6. syyskuuta. Tutustu ohjelmaan tarkemmin maaseutu.fi-sivulla! Tapahtuman järjestelyistä vastaa Ukipolis Oy lukuisten yhteistyötahojen kanssa. Seuraa Lähiruokapäivä.fi-sivuja!
-
Lähde mukaan Lähituotteilla makua lautaselle -hankkeen järjestämään tilavierailupäivään, jossa te ruoka-alan ammattilaiset pääsette tutustumaan kolmen paikallisen tilan tuotantoon, raaka-aineisiin ja tuottajiin. Päivän aikana syvennymme vastuullisen ruokatuotannon periaatteisiin, läpinäkyvyyteen ja […] |
2 tapahtumat,
|
|
0 tapahtumat,
|
3 tapahtumat,
-
Kotimainen, vastuullisesti tuotettu ruoka vahvistaa Suomen huoltovarmuutta, luo työpaikkoja ja hyvinvointia ja tuo elinvoimaa omalle alueelle. Panostamalla hyvinvointialueilla elintarvikehankintoihin rakennetaan turvallista, kestävää ja omavaraisempaa Suomea. […]
-
Lähde mukaan syksyn livemyyntitapahtumiin Saimaalla! Food Souvenir from Saimaa – matkalla kansainvälistymiseen -hanke järjestää syyskuussa maksuttomia myyntitapahtumia Lappeenrannassa, Joensuussa ja Mikkelissä. Tapahtumat tarjoavat mahdollisuuden esitellä […]
-
Tervetuloa Kasvua kestävästi ja kannattavasti ruoantuotantoon -tilaisuuteen 9.9.2025 Perho Green City Farmille Helsingin Malmille Oletko kenties uusimaalainen ruoka-/elintarvikealan yrittäjä, asiantuntija tai työntekijä? Tai vaikutatko maaseudun yrityskentässä? Mietitkö ruoka-alan kehittämistä […] |
1 tapahtuma,
-
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi on Turun yliopiston ja Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma, joka järjestetään kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 17-19 kesä- ja joulutaukoja lukuun ottamatta. Illoissa keskitytään […] |
1 tapahtuma,
-
Edustatko Turun seudulla toimivaa ruokaketjun yritystä ja olisit kiinnostunut kuulemaan oppilaitosyhteistyön mahdollisuuksista? Tervetuloa syyskuiseen aamukahvitilaisuuteemme, jossa Turun yliopiston, Turun ammattikorkeakoulun, Turun ammatti-instituutin, Raision seudun koulutuskuntayhtymä […] |
2 tapahtumat,
Saimaan Satojuhlat 12.-14.9.2025 kutsuvat sinut viikonloppuun, jossa Savonlinnan seudun parhaat maut, perinteet ja kulttuuri sulautuvat unohtumattomaksi sadonkorjuun juhlaksi. Uusi monipäiväinen tapahtuma esittelee alueen ruokaperinteitä ja […]
-
Lähde mukaan syksyn livemyyntitapahtumiin Saimaalla! Food Souvenir from Saimaa – matkalla kansainvälistymiseen -hanke järjestää syyskuussa maksuttomia myyntitapahtumia Lappeenrannassa, Joensuussa ja Mikkelissä. Tapahtumat tarjoavat mahdollisuuden esitellä […] |
2 tapahtumat,
Uusi paikka – sama lämmin tunnelma. Vuoden 2025 Lähiruokamessut järjestetään uudessa upeassa ympäristössä: Kallioniemen tanssilava, Koria – Kymijoen vehreissä maisemissa 13.–14.9.2025 klo 10-16 Tunnelmallinen lava, katetut terassit […] |
2 tapahtumat,
|
|
2 tapahtumat,
-
Tervetuloa kuulemaan Kansallisen ruokastrategian valmistelun etenemisestä! Tässä tilaisuudessa ruokastrategiatyötä koordinoiva erityisasiantuntija Elina Ovaskainen ja kansliapäällikkö Pekka Pesonen keskustelevat kahvikupin äärellä strategiatyön ajankohtaisista asioista. Kansallista ruokastrategiaa varten […]
-
Työpajassa pääset työstämään oman yrityksesi tapaa sanoittaa ruokatuotteita ja -palveluita. Iltapäivän aikana perehdymme seuraaviin teemoihin: kuinka laadit myyvän tarjouksen asiakkaalle mitä kaikkea tulee huomioida asiakaskohtaamisessa […] |
3 tapahtumat,
Food Days event offers inspiration for innovative and international food chain development that enables sustainable growth in the industry. We aim to spin fruitful encounters […]
-
Europe is experiencing turbulent times. Agri-food sector and rural areas have a key role in ensuring a well-functioning society and in securing that everyone has […]
-
Lähde mukaan syksyn livemyyntitapahtumiin Saimaalla! Food Souvenir from Saimaa – matkalla kansainvälistymiseen -hanke järjestää syyskuussa maksuttomia myyntitapahtumia Lappeenrannassa, Joensuussa ja Mikkelissä. Tapahtumat tarjoavat mahdollisuuden esitellä […] |
4 tapahtumat,
-
Tiedätkö mitä on hybridivaikuttaminen? Entä osaatko varautua kyberuhkiin lain vaatimalla tavalla? Miten elintarvikealan resilienssiä voitaisiin lisätä? Tervetuloa Elintarviketieteiden Seuran järjestämään webinaarin elintarvikealan ajankohtaisista riskeistä […]
-
Vaikuttavaa ja tuloksellista markkinointiviestintää. Helpommin sanottu kuin tehty. Opi kuinka asiakaslähtöistä markkinointia voi toteuttaa resurssi- ja kustannustehokkaasti myös kiireisessä yrittäjäarjessa pk-yrityksessä. Koulutuspaketti on suunnattu ruoka-alan […]
-
Luomuinstituutin webinaarisarja jatkuu syksyllä 2025. Webinaarisarja on kaikille avoin eikä vaadi rekisteröitymistä. Tervetuloa kuulolle teamsiin. Kaikkien lähetysten linkit ja tarkempaa tietoa Luomuinstituutin verkkosivuilla. Webinaarit tallennetaan […] |
2 tapahtumat,
-
Salon Lähiruokatreffit kokoavat jälleen yhteen alueen ruoka-alan toimijat, yrittäjät ja kehittäjät inspiroitumaan ja verkostoitumaan. Tule kuulemaan ajankohtaisia puheenvuoroja ja jakamaan omia näkemyksiäsi lähiruoan tulevaisuudesta! Aika: torstai […] |
2 tapahtumat,
Saimaan metsien aarteet -teemaviikko vie metsään 19.-28.9.2025 Etelä-Karjalan, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan ravintoloissa ja tapahtumissa! Saimaan metsien aarteet tarjoaa hyvää ruokaa, herkullisia tapahtumia ja elämyksiä itäisen […]
-
Tervetuloa Likiksen ammattilaispäivään! 19.9.2025 klo 9 - 16.15 Oulun ammattikorkeakoulu, Linnanmaan kampus, Venue Aamupäivän ohjelmassa kuulemme puheenvuoroja ruokalahjatuotteiden suunnitteluun liittyvissä teemoissa: pakkauksen visuaalinen ilme ja […] |
2 tapahtumat,
Tule nauttimaan lähiruoasta ja tutustumaan lähialueen tuottajiin agrologiopiskelijoiden ja Oulun ammattikorkeakoulun järjestämään Likikseen! Tapahtumassa on monipuolista ohjelmaa koko perheelle. Pääset myös rapsuttamaan eläinystäviä, sekä tutustumaan […] |
|
|
2 tapahtumat,
-
Euroopan luomutuotannon päivää vietetään 23.9.2025. Juhlan aattona on ajankohtaista puhua luomutuotannosta ja sen asemasta suomalaisessa ruokajärjestelmässä. Mitä tarkoitetaan agroekologisilla tuotantomenetelmillä ja uudistavalla viljelyllä? Ovatko ne […] |
4 tapahtumat,
-
Euroopan laajuinen juhlapäivä kääntää katseet luomuun. Luomupäivänä EU myös palkitsee Brysselissä parhaat luomun tekijät. Finaalissa on jälleen suomalaisia, sillä Kuorttisen luomukanalan Kaisa Rautakannel on Euroopan […]
-
Webinaari kokoaa yhteen asiantuntijat, viranomaiset, tutkijat, yritykset ja innovaattorit jakamaan tietoa ja käytännön ratkaisuja ruokahävikin vähentämiseksi. 23.9.2025 klo 9 - 11.15 Webinaarissa: kuulet ajankohtaisia asiantuntijapuheenvuoroja. […]
-
Maaseuturahoitteinen Tulevaisuuden ruokaketjut Varsinais-Suomessa / Framtidens Matkedjor i Egentliga Finland -hanke järjestää syksyllä tutustumiskäyntejä ruokaketjun yrittäjille, jotka kehittävät tai suunnittelevat kehittävänsä uusia elintarvikkeita. Benchmarkkaus ja […] |
3 tapahtumat,
-
Miltä vaikuttavat Suomen maa- ja elintarviketalouden lähivuosien näkymät – lähteekö ruokavienti vetämään, miten kehittyvät maatalousyrittäjien markkinatuotot, elintarviketeollisuus ja ruuan hinta? Entä miten ennusteen arviot peilautuvat […]
-
Maaseuturahoitteinen Tulevaisuuden ruokaketjut Varsinais-Suomessa / Framtidens Matkedjor i Egentliga Finland -hanke järjestää syksyllä tutustumiskäyntejä ruokaketjun yrittäjille, jotka kehittävät tai suunnittelevat kehittävänsä uusia elintarvikkeita. Benchmarkkaus ja […] |
2 tapahtumat,
-
Suuri ruokahävikkiseminaari kokoaa 26.9. klo 13-16 Hotelli Scandic Hubiin Helsinkiin alan asiantuntijat, innovaattorit ja ruokaketjun toimijat ratkomaan ruokahävikin haasteita – yhdessä, konkreettisesti ja käytännönläheisesti. Tilaisuuden […] |
2 tapahtumat,
-
Tervetuloa Seinäjoen Piirille sydämelliseen Kekrijuhlaan – lähiruokajuhlaan, joka vie sinut ajassa taaksepäin! Lauantaina 27.9.2025 klo 13-19 Kekriperinteen juuret ovat syvällä suomalaisessa kulttuurissa. Kekri tuo yhteen […] |
||
|
0 tapahtumat,
|
3 tapahtumat,
-
Syksyllä puhaltavat uudet tuulet, jotka toivottavasti antavat vauhtia Suomen talouskasvulle. Matkailualalla on loistavat mahdollisuudet olla yksi tulevaisuuden kasvun ajureista, mutta uudistumista tarvitaan myös tällä alalla. […]
-
Kiinnostaako sinua, mikä on premium private labelin kilpailutilanne vientimarkkinoilla ja mita uusia kasvumahdollisuuksia private label-valmistus tarjoaa yrityksellenne? Tervetuloa FINLABEL-tiedonvälityshankkeen päätöswebinaariin ja tulosten julkistustilaisuuteen ti 30.9.2025 […]
-
Tilaisuus on ruokavientiä tekeville tai suunnitteleville yrittäjille, joka hakevat liiketoiminnan kasvumahdollisuuksia kansainvälistymisestä, ja haluavat vaihtaa ajatuksia sekä oppeja toisten samanhenkisten kanssa. Tilaisuuden järjestää FinFoodNet-hankkeen keskisuomalainen osatoteuttaja […] |
3 tapahtumat,
-
Koko ruokaketjun ammattilaisille suunnattu vastuullisen ruuan ykköstapahtuma järjestetään 1.10.2025 Ässäkeskuksessa (Fleminginkatu 34, Helsinki). Ohjelma julkaistaan ja ilmoittautuminen aukeaa kesäkuussa, seuraa Pro Luomun kanavia!
-
Maaseuturahoitteinen Tulevaisuuden ruokaketjut Varsinais-Suomessa / Framtidens Matkedjor i Egentliga Finland -hanke järjestää syksyllä tutustumiskäyntejä ruokaketjun yrittäjille, jotka kehittävät tai suunnittelevat kehittävänsä uusia elintarvikkeita. Benchmarkkaus ja […]
-
Ruokaprovinssin eli Etelä-Pohjanmaan ruokamaakunnan ruoka-alan toimijat kertovat Etelä-Pohjanmaan ruoka-alan tapahtumista ja ilmiöistä jo perinteeksi muodostuneilla Ruokaprovinssin keksiviikkokahveilla. Teema vaihtuu kuukausittain, mutta ajankohta ei: se on […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|