Kalenteri / Tapahtumat
|
maanantai
|
tiistai
|
keskiviikko
|
torstai
|
perjantai
|
lauantai
|
sunnuntai
|
|---|---|---|---|---|---|---|
|
0 tapahtumat,
|
1 tapahtuma,
Korona on peruttanut ja vaikeuttanut tapahtumien järjestämistä Suomen kesässä. Siksi Lammin Sahti on päättänyt toteuttaa Helsingin SOPP-tapahtuman mini -kokoisena (alle 1000 asiakaspaikkaa), mutta pidemmällä ajalla. […] |
1 tapahtuma,
|
1 tapahtuma,
|
1 tapahtuma,
|
1 tapahtuma,
|
0 tapahtumat,
|
|
0 tapahtumat,
|
1 tapahtuma,
-
Nyt on loistava mahdollisuus esitellä omia luomutuotteita ja omaa yritystä maaseudun ruokapalveluyrityksille! Ruokahävikki kuriin Kaakkois-Suomessa -hankkeen kick off -tilaisuudet järjestetään Kouvolassa 4.8.2020 ja Lappeenrannassa 5.8.2020. […] |
1 tapahtuma,
-
Nyt on loistava mahdollisuus esitellä omia luomutuotteita ja omaa yritystä maaseudun ruokapalveluyrityksille! Ruokahävikki kuriin Kaakkois-Suomessa -hankkeen kick off -tilaisuudet järjestetään Kouvolassa 4.8.2020 ja Lappeenrannassa 5.8.2020. […] |
0 tapahtumat,
|
1 tapahtuma,
Tarkista tapahtuman tarkemmat kellonajat ja ohjelma nettisivuilta www.sampeajasamppanjaa.fi Juhlavuoden ohjelmassa on gastronomian sekä ruoan ympärille kietoutuvia tapahtumia ja sisältöjä, jotka hivelevät matkailijoiden makunystyröitä. Ohjelma käynnistyy […] |
3 tapahtumat,
-
Tarkista tapahtuman tarkemmat kellonajat ja ohjelma nettisivuilta www.iisalmi.fi/louhenkatupaiva Juhlavuoden ohjelmassa on gastronomian sekä ruoan ympärille kietoutuvia tapahtumia ja sisältöjä, jotka hivelevät matkailijoiden makunystyröitä. Ohjelma käynnistyy […]
-
Tule viettämään mukavaa päivää Yhteiseen Puutarhaan hyvän musiikin, tunnelman ja naposteltavan merkeissä! Musiikista vastaa kymenlaaksolainen yhtye Sielulintu. Tarjolla puutarhamenu - suolainen menu 5 euroa ja […] |
0 tapahtumat,
|
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
1 tapahtuma,
-
Luomubuumi-työpaja valloittaa Kaakkois-Suomen elokuussa! Työpaja järjestetään inspiroivissa maisemissa Tuhannen Tarinan Talon matkailutilalla Kannuskosken kylällä, kätevästi Kouvolan ja Lappeenrannan välissä. Aika: ke 12.8.2020 klo 14.00-18.00 Paikka: […] |
1 tapahtuma,
-
Mihin menet hämäläinen ruoka? Elämme ruokajärjestelmän murroksessa. Tuleva maatalouspolitiikan suunta ja sen toimeenpanon yksityiskohdat ovat parhaillaan työn alla. Ilmastonmuutos haastaa ja haavoittaa. Kuluttajien ruokatottumukset ja […] |
0 tapahtumat,
|
1 tapahtuma,
-
Paikallisella Ruokatorilla saa ostaa ja maistaa eteläkarjalaista lähiruokaa! Ruokatorin tarkoituksena on tuoda esille paikallista ruoka- ja elintarvikeosaamista, lähiruokaa ja sen tuottajia. Tapahtuma järjestetään Lappeenrannan kauppatorilla […] |
0 tapahtumat,
|
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
1 tapahtuma,
Perinteinen SATOA -ruokafestivaali järjestetään vuonna 2020 väljemmin. Toritapahtuman sijaaan ohjelma sekä lähiruokajuhla jalkautuu ravintoloihin ja European Region of Gastronomy Kuopio 2020 – 2021 kumppaniyritysten toimipisteisiin […] |
2 tapahtumat,
-
Mikä on syötävä metsäpuutarha? Miten sen voi perustaa? Miten sitä hoidetaan? Mitä kaikkea hyvää ja iloa siitä on? Näihin asioihin perehdytään Syötävä metsäpuutarha -kurssilla Laitilassa, […] |
|
3 tapahtumat,
-
Pakkauksella vauhtia vientiin – Boosting Export with Packaging. Food from Finland järjestää maksuttomat verkkoseminaarit (24.8. ja 26.8.) yrityksille, jotka haluavat lisätietoa tuotepakkausten merkityksestä vienninedistämisessä. Webinaari […]
-
Ruokasektorin koordinaatiohanke järjestää luonnontuotealan hanketoimijoille noin joka toinen kuukausi palaverin, jossa voidaan vaihtaa kokemuksia ja kuulla ajankohtaisista asioista. Tarkempia tietoja ja ilmoittautuminen juha.rutanen@helsinki.fi. Tämän kertainen […] |
3 tapahtumat,
-
Kuluttajat ovat enenevässä määrin kiinnostuneita vastuullisuudesta ja toivovat voivansa ostaa vastuullisia palveluita. Minkälaiset työkalut auttaisivat ravintolaa ymmärryksessä oman hiilijalanjäljen suhteen? Miten ravintola voi kertoa hiilineutraalisuustoimistaan […]
-
Harkitsetko oman verkkokaupan perustamista? Verkkokaupan perustaminen mahdollistaa uuden tavan myydä, palvella asiakkaita ja tavoittaa uusia asiakkaita. Myyntipisteen perustaminen verkkoon edellyttää huolellisesti tehtyä perustamistyötä, oikeita valintoja […] |
3 tapahtumat,
-
Pakkauksella vauhtia vientiin – Boosting Export with Packaging. Food from Finland järjestää maksuttomat verkkoseminaarit (24.8. ja 26.8.) yrityksille, jotka haluavat lisätietoa tuotepakkausten merkityksestä vienninedistämisessä. Webinaari […]
-
Webinaarissa kuullaan yrittäjien sekä elintarvike- ja matkailualan asiantuntijoiden puheenvuoroja ruoan merkityksestä matkailuelämyksissä ja tuodaan esille ideoita ruokakulttuurin tuotteistamiseen. Tilaisuuden lähtökohtana ovat oman maakunnan tuotteet ja […] |
1 tapahtuma,
|
2 tapahtumat,
-
Tiedätkö, millaisia ruokaelämyksiä Keski-Suomesta löytyy? Siitä otetaan selvää jälleen Aitojen Makujen Yössä elokuun viimeisenä perjantaina 28.8.! Aitojen Makujen Yöllä kehitetään ja tehdään näkyväksi maakunnan ruokamatkailua. […] |
2 tapahtumat,
-
Luomutilojen avoimien ovien päivän vietto on siirretty epidemiatilanteen vuoksi tulevalta elokuulta vuodelle 2021, mutta siitä huolimatta lauantaina 29.8.2020 ympäri Suomea vietetään Luonnon päivää luomutiloilla. https://luomu.fi/luonnon-paiva-luomutiloilla-2020/ […] |
1 tapahtuma,
|
|
0 tapahtumat,
|
3 tapahtumat,
-
Kuluttajat ovat enenevässä määrin kiinnostuneita vastuullisuudesta ja toivovat voivansa ostaa vastuullisia palveluita. Minkälaiset työkalut auttaisivat ravintolaa ymmärryksessä oman hiilijalanjäljen suhteen? Miten ravintola voi kertoa hiilineutraalisuustoimistaan […]
-
Uusien kalatuotteiden kehittelytyöpaja pienille toimijoille, esim ravintolat, catering ja saariston kalastajat. Työpajassa valmistamme meri- ja järvikalasta uudenlaisia myytäviä kalasäilykkeitä, esim. happokypsennys, umpiointi, sokerisuolaus, graavaus, suutarinlohi […]
-
Onko yritykselläsi valmis idea varsinaissuomalaiseksi lähiruokalahjaksi tai kiinnostaako yritystäsi lähiruokalahjan kehittäminen? Tule mukaan Kick-off -webinaariin kuulemaan lisää! Milloin? 1.9.2020 14:00 – 15:30 Matkailijoiden kiinnostus aitoihin […] |
3 tapahtumat,
-
Seuraava luomualan kehittäjien online-työpaja järjestetään keskiviikkona 2.9. klo 10-11.30 Microsoft Teams –alustalla, teemana on syksyllä alkava iso EU-rahoitteinen luomukampanja, johon kutsutaan mukaan kaikki luomualan kehittäjät. […]
-
Hampun siemeniä on hyödynnetty monipuolisesti elintarvikkeena jo pitkään. Hampun elintarvikekäyttö on kuitenkin puhuttanut alalla toimijoita, ja selkeästi on tarvetta myös laajemmalle ja selventävälle keskustelulle. Aihe […]
-
Uusien kalatuotteiden kehittelytyöpaja pienille toimijoille, esim ravintolat, catering ja saariston kalastajat. Työpajassa valmistamme meri- ja järvikalasta uudenlaisia myytäviä kalasäilykkeitä, esim. happokypsennys, umpiointi, sokerisuolaus, graavaus, suutarinlohi […] |
2 tapahtumat,
-
Tapahtumapäivä pureutuu kansainvälisten asiakkuuksien hoitoon sekä markkinaläsnäolon rakentamiseen. Grow Global -tapahtuma kokoaa yhteen kasvuhakuiset elintarvikealan yritykset sekä alan asiantuntijat ympäri Suomen Tampereelle 31.3. klo 10-16. […]
-
Tämän päivän ruokaväärennöksistä puhuu tietokirjailija Mari Koistinen. Koistinen on perehtynyt ruokaväärennöksiin kirjoittaessaan kirjaa "Syötkö väärennettyä ruokaa?". Hän kiinnostui aiheesta työskennellessään hunajan parissa ja opittuaan, että […] |
1 tapahtuma,
-
Syyskuun 4. päivä vietämme jälleen Suomalaisen ruoan päivää – jo toisten kerran! Suomalaisen ruoan päivä syntyi halusta luoda suomalaiselle ruoalle oma juhlapäivä. Se on nimikkopäivä, […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|