Kalenteri / Tapahtumat
|
maanantai
|
tiistai
|
keskiviikko
|
torstai
|
perjantai
|
lauantai
|
sunnuntai
|
|---|---|---|---|---|---|---|
|
2 tapahtumat,
-
Kannattaako perusviljaa viljellä 2 euron tuntipalkalla vai saada parempaa kannattavuutta viennillä ja erikoiskasveilla? Onko tulevaisuus hömppäheinässä vai lisäarvotuotteissa? Tervetuloa kuulemaan, miten viljelijät ja elintarvikeyritykset voivat […]
-
Suuren ostomäärän vuoksi julkisen sektorin elintarvikehankinnoilla on merkittävä rooli hyvinvoinnin, työllisyyden, oman talousalueen ja ympäristötavoitteiden edistämisessä. Suomen hallitusohjelmakin nostaa esille kotimaisten ruoankäytön edistämisen julkisissa hankinnoissa. […] |
1 tapahtuma,
-
Versot ovat ravinteikkaita, runsaasti erilaisia arvokomponentteja sisältäviä, ympärivuotisesti kasvatettavia siementaimia, joiden etuna on pieneltä pinta-alalta saatava suuri satomäärä. Versoja voidaan hyödyntää tuoretuotteena salaatin tapaan tai […] |
1 tapahtuma,
-
Yhdessä tekoja! Ruoka tärkeäksi ja elämykselliseksi osaksi Suomen matkailua! Miksi ihmeessä Suomen ruokamatkailun kehittämistä? Matkailija syö ja juo useita kertoja päivässä. Positiiviset, odotukset ylittävät kokemukset, […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
0 tapahtumat,
|
2 tapahtumat,
-
Lomalaidun vastaa valtakunnallisesta ruokamatkailun kehittämisestä ja edistämisestä osana Ruokavienti Kasvuun-hanketta. Päätavoitteena on parantaa maaseudun matkailuyritysten ruokapalvelujen myyntiä ja kannattavuutta sekä kehittää yhteistyötä alan toimijoiden kesken. Lomalaidun […]
-
Kotimaisten kasviproteiinien viljely ja niiden saatavuus ammattikeittiöiden käyttöön on merkittävästi lisääntynyt. Monipuolisella ja osaavalla kasvisproteiinien käytöllä ja kotimaisten raaka-aineiden tuoteinnovaatioilla monipuolistetaan, uudistetaan ja varmistetaan ravitsemuksellisesti […] |
2 tapahtumat,
-
Euroopan kasviproteiinituotteiden markkinat ovat kasvussa. Kasvipohjaisten tuotteiden suosiota tukevat osaltaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja terveyteen sekä ekologisuuteen ja vastuulliseen kuluttamiseen liittyvät vahvat trendit. Ruokavalioiden ympäristövaikutukset kiinnostavat […]
-
Miten Etelä-Savo voisi erottua muista edukseen ruoka-alalla sekä ruokaa ja matkailua yhdistämällä? Maaseudun yritysrahoitus on myös alan yritysten ulottuvilla. Tule kuulemaan mitä yrityksille on tarjolla rahoitus- […] |
3 tapahtumat,
-
Täsmäviljelyteknologiasta voi hyötyä koko kotimainen elintarvikeala. Seminaari tarjoaa tietoa ja uusia avauksia esimerkiksi resurssitehokkaaseen viljelyyn, hiilen sidontaan, turvalliseen ruokaan ja kyberturvallisuuteen. Foorumi on samalla myös […]
-
Kannattaako perusviljaa viljellä 2 euron tuntipalkalla vai saada parempaa kannattavuutta viennillä ja erikoiskasveilla? Onko tulevaisuus hömppäheinässä vai lisäarvotuotteissa? Tervetuloa kuulemaan, miten viljelijät ja elintarvikeyritykset voivat […]
-
Miten Etelä-Savo voisi erottua muista edukseen ruoka-alalla sekä ruokaa ja matkailua yhdistämällä? Maaseudun yritysrahoitus on myös alan yritysten ulottuvilla. Tule kuulemaan mitä yrityksille on tarjolla rahoitus- […] |
1 tapahtuma,
-
More than honey- hankkeen koulutuksia keväällä 2020 6.3. klo 12-18. Hunajan ja mehiläistuotteiden vientiseminaari, Perhon Malmin toimipiste, Helsinki 7.3. klo 9-14. Mehiläismyrkyn kerääminen ja käyttäminen, […] |
1 tapahtuma,
-
More than honey- hankkeen koulutuksia keväällä 2020 6.3. klo 12-18. Hunajan ja mehiläistuotteiden vientiseminaari, Perhon Malmin toimipiste, Helsinki 7.3. klo 9-14. Mehiläismyrkyn kerääminen ja käyttäminen, […] |
0 tapahtumat,
|
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
2 tapahtumat,
Merkittäviä makuja ammattilaisille lupaa Gastro Helsinki, joka kokoaa maaliskuussa 2020 hotelli ja ravintola-alan ammattilaiset yhteen. Suomen ainoa koko horeca-alan tavoittava tapahtuma Gastro Helsinki esittelee alan […]
-
Miten hinnoitella tuotteet ja palvelut oikein ja helpoiten saada asiakkailta rahat tilille? Yhä useampi asiakas maksaa pankkikortilla tai mobiililla mutta myös käteistä pyörii vielä kassoissa. […] |
2 tapahtumat,
-
Kannattaako perusviljaa viljellä 2 euron tuntipalkalla vai saada parempaa kannattavuutta viennillä ja erikoiskasveilla? Onko tulevaisuus hömppäheinässä vai lisäarvotuotteissa? Tervetuloa kuulemaan, miten viljelijät ja elintarvikeyritykset voivat […] |
1 tapahtuma,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
1 tapahtuma,
-
Nyt puhutaan ruuasta ja ilmastosta. Kaikille avoin keskustelutilaisuus Helsingin keskustakirjasto Oodin Maijansalissa Maanantaina 16.3.2020 klo 14.00–16.00 Järjestäjänä Aktivistimummot yhdessä Just food - Reilu ruokamurros -hankkeen […] |
2 tapahtumat,
-
Siirretty syksyyn - seuraa järjestäjän nettisivuja! Maaliskuussa järjestetään kansainvälinen palkokasviseminaari Helsingissä. Palkoviljat inspiroivat jalostajia kehittämään uusia palkokasvielintarvikkeita ja rehuratkaisuja. Arvopotentiaalin kokonaisvaltainen hyödyntäminen ja laajentaminen herättävät […]
-
Tämä on osa ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen koulutusohjelmia. Koulutuksiin voi osallistua vain yhteen tai useampaan. Tarkista tarkempi sisältö ja aikataulu hankkeen sivuilta: […] |
3 tapahtumat,
-
Tilaisuus peruttu! Metsien monipuolinen hyödyntäminen kiinnostaa suomalaisia. Tule kuulemaan ja keskustelemaan eri toimijoiden kanssa, miten juuri sinä voisit löytää uusia tapoja hyödyntää metsää. Tutustu ohjelmaan […]
-
Tilaisuus järjestetään etäyhteydellä! Tämä on osa ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen koulutusohjelmia. Koulutuksiin voi osallistua vain yhteen tai useampaan. Tarkista tarkempi sisältö ja […]
-
Tilaisuus järjestetään etäkokouksena! Ruokasektorin valtakunnallisen koordinaation toteuttama Elintarvikealan viennin- ja kansainvälistymistoimijoiden verkostotapaaminen on 18.3.2020 Business Finlandin tiloissa, Helsingissä klo 12.30 - 15.30. Tällä kertaa kokoontumisessa […] |
3 tapahtumat,
-
Tilaisuus toteutetaan etäyhteyden kautta! Tämä on osa ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen koulutusohjelmia. Koulutuksiin voi osallistua vain yhteen tai useampaan. Tarkista tarkempi sisältö […]
-
Tilaisuus on siirretty syksyyn! Lähituotteilla makua lautasele on koko ruokaketjun toimijoiden kohtaamistapahtuma. Tapahtuma on suunnattu alkutuottajille, jatkojalostajille, elintarviketeollisuuden toimijoille, julkiselle sektorille, ravintoloille sekä alan kehittäjille. […]
-
Tilaisuus siirretään syksylle! Käytätkö asiakkaille myytävässä ruoanlaitossa tai leivonnassa villiyrttejä, tai valmistatko villiyrttejä sisältäviä tuotteita myyntiin? Mitä yrttejä saakaan myydä? Mitä jokamiehenoikeden turvin saa kerätä? […] |
1 tapahtuma,
-
Tilaisuus on siirretty myöhempään ajankohtaan! More than honey- hankkeen koulutuksia keväällä 2020 6.3. klo 12-18. Hunajan ja mehiläistuotteiden vientiseminaari, Perhon Malmin toimipiste, Helsinki 7.3. klo […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
2 tapahtumat,
-
Tapahtuma siirretty toiseen ajankohtaan! Kaipaatko työkaluja maatilasi ja tuotteesi brändäykseen? Tule keskustelemaan ja työstämään yrityksesi tilannetta designkonsultti Riikka Salokanteleen ohjaamana. Ota halutessasi oma tuotepakkaus mukaan! […]
-
Tilaisuus toteutetaan etäyhteydellä! Tämä on osa ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen koulutusohjelmia. Koulutuksiin voi osallistua vain yhteen tai useampaan. Tarkista tarkempi sisältö ja […] |
0 tapahtumat,
|
2 tapahtumat,
Vuoden 2020 Luomufoorumi järjestetään etänä, seminaari YouTubessa ja hanketoteuttajien työpaja Teams -alustalla. Ajankohta on edelleen 25.-26.3.2020, mutta paikkana on nyt koko maailma. Tervetuloa osallistumaan Luomufoorumiin […] Tilaisuus peruttu! Seminaariohjelmassa esille nousevat ruokamatkailu, kulttuuri sekä ympäröivä luonto ja näiden merkitys koko matkailualalle. Luvassa on innostavia yrittäjäpuheenvuoroja, mielenkiintoisia retkikohteita, tunnelmallinen iltatilaisuus sekä elämyksellinen […] |
7 tapahtumat,
-
Tilaisuus peruttu! https://kasvuahameessa.fi/kasva-ja-kansainvalisty/
-
The seminar has been cancelled! Welcome to the Nordic Food for Sustainability and Well-Being seminar on March 26, 2020 in the Presidentti auditorium at the […]
-
AISTILA® -valmennukset moniaistisessa innovaatioympäristössä Aistikattilassa. Kaksiosainen koulutuskokonaisuus, joka antaa yrityksesi arvioinneista vastaavalle perusymmärryksen aistinvaraisen arvioinnin käytännöistä, menetelmistä sekä itsestään aistijana. Osa 1. Aistinvaraisen arvioinnin käytännöt […]
-
Tilaisuus on siirretty verkkoon - tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu! Agroekologisten symbioosien verkostot -hankkeen tulosseminaari järjestetään 26.3.2020 klo 11 - 16 Knehtilän tilalla Hyvinkäällä. Tervetuloa kuulemaan […] |
2 tapahtumat,
-
Kotona Kotimaista -hanke on vapaaehtoisvoimin tehty projekti, jonka tarkoituksena on auttaa kotimaisia yrityksiä toimialasta ja sijainnista riippumatta. Olemme pystyttäneet verkkosivun www.kotonakotimaista.fi, jonne kuka tahansa voi […] |
1 tapahtuma,
-
Tilaisuus järjestetään myöhemmin - seuraa nettisivuja! Tervetuloa ensimmäisille pienjuustolamessuille Sastamalan Häijääseen! Messuilla pääset tutustumaan lähialueiden pienjuustoloiden tarjontaan ja tekijöihin. Maista makupaloja ja ainutlaatuisia suomalaisia artesaanijuustoja. […] |
0 tapahtumat,
|
|
0 tapahtumat,
|
3 tapahtumat,
-
Valtion ravitsemusneuvottelukunta ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos järjestävät yhdessä Vireyttä seniorivuosiin – ikääntyneiden ruokasuosituksen julkistamistilaisuuden Aika: Tiistaina 31.3. klo 9:00 – 11:30 Paikka: Tieteiden talo, […]
-
Päivitettyä tietoa palkokasvien viljelyn hyödyistä ja tulevaisuuden mahdollisuuksista 31.3.2020 klo 9.30-16.00 Ahlmanin koulu, Selinin sali Osoite: Hallilantie 24, 33820 Tampere Ohjelma 9:30 Tervetuloa, Hanna Mattila, […]
-
Tilaisuus peruttu - seuraa nettisivuja! Innovatiivisia strategioita julkisille ruokapalveluille: Kestävyystyökalu Itämeren alueelle (StratKIT) - hanke järjestää avoimen keskustelutilaisuuden Tiedekulmassa maaliskuussa. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan ruokapalveluiden […] |
0 tapahtumat,
|
4 tapahtumat,
Suomen Pientuottajatukku, ProLocalis ja Suomen kotitila järjestää netissä lähiruoka- ja luomumessut 2.-5.4. Voit tutustua näytteilleasettajiin, tehdä ostoksia messujen aikana kotisohvaltasi sekä hyödyntää messutarjoukset verkkokaupan kautta. […]
-
Tilaisuus järjestetään etäyhteydellä! Alkutuotannon jatkojalostusmenetelmät, jatkojalostuksen koneet, laitteet ja välineet. Teemoina: tilamaito, kasvistuotanto ja tilateurastamo. Tämä on osa ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen […]
-
AISTILA® -valmennukset moniaistisessa innovaatioympäristössä Aistikattilassa. Kaksiosainen koulutuskokonaisuus, joka antaa yrityksesi arvioinneista vastaavalle perusymmärryksen aistinvaraisen arvioinnin käytännöistä, menetelmistä sekä itsestään aistijana. Osa 1. Aistinvaraisen arvioinnin käytännöt […]
-
Tilaisuus peruutettu! Glögin ja juomien sensoriikan asiantuntijan, sommelieri Leena Janssonin jakamilla konkreettisilla neuvoilla onnistut nostamaan tuotteesi uusiin ulottuvuuksiin. Saamme tietää miten eri maut vaikuttavat toisiinsa […] |
3 tapahtumat,
-
Tilaisuus siirretty myöhempään ajankohtaan! Kotimaisen kalan uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja ilmastoystävällisiä innovaatioita käsittelevä tilaisuus järjestetään perjantaina 3.4.2020 VTT:n tiloissa Espoossa. Laita päivä talteen! Alla esimakua tilaisuuden […]
-
Tilaisuus siirretty myöhempään ajankohtaan! More than honey- hankkeen koulutuksia keväällä 2020 6.3. klo 12-18. Hunajan ja mehiläistuotteiden vientiseminaari, Perhon Malmin toimipiste, Helsinki 7.3. klo 9-14. […] |
3 tapahtumat,
-
Tilaisuus on siirretty myöhempään ajankohtaan! More than honey- hankkeen koulutuksia keväällä 2020 6.3. klo 12-18. Hunajan ja mehiläistuotteiden vientiseminaari, Perhon Malmin toimipiste, Helsinki 7.3. klo […]
-
Tilaisuus peruttu! Lähiruokaa moneen makuun sekä kädentaidon tuotteita. Pihalla mm. tuoretta lihaa suoraan tuottajilta, rokkatykki ja palvipossua mukaan tai paikalla nautittavaksi. Sisällä lisää herkkuja ja […] |
1 tapahtuma,
|