Luomupäivät, Seinäjoki
Valtakunnalliset Luomupäivät järjestetään Seinäjoella 5.–6.11.2024. Tapahtuma kokoaa yhteen luomualan toimijat viljelijöistä neuvojiin, virkamiehistä tutkijoihiin, opiskelijoista hankevetureihin. Tule mukaan oppimaan ja verkostoitumaan! Tapahtuman teemaa – ”vahvasti […]
Kalatalouden Innovaatiopäivät
Vuoden innostavin tapahtuma on taas täällä! Ohjelmassa muun muassa: Henri Alén: Uteliaisuutta, innovointia ja epäonnistumisia kokin maailmasta Linda Frithiof, Sjömatsfrämjandet: kalan menekinedistäminen Ruotsissa Factory-ravintoloiden Matti Karvonen: Kalankäyttö ja […]
Ruokaprovinssin Keksiviikkokahvit, etänä: Ideasta tuotteeksi – Case Hunajahetki
Yrittäjä ja mehiläistarhaaja Jemina Valli Hunaja Hetkestä on käynyt läpi mielenkiintoisen tuotekehitysprojektin, jossa mehiläistuote on muuttunut ideasta myyntikuntoiseksi tuotteeksi. Mitä kaikkea polulle on mahtunut? Onnistumisia, […]
Kansainvälisten asiakkaiden kohtaaminen – Suomeen muuttaneiden kokemuksia, Teams, Pohjois-Pohjanmaa & Kainuu
Tervetuloa kuuntelemaan Parasta paikallista pöytiin -hankkeen järjestämää infosarjaa. Sarja koostuu viidestä tilaisuudesta, joissa keskustellaan yritystoiminnan aloittamiseen, elintarvikehuoneiston perustamiseen ja kansainvälisten asiakasryhmien kohtaamiseen liittyvistä teemoista. Tietoiskut […]
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, Helsingissä, Turussa ja Seinäjoella
Klubi-illoissa keskitytään tarkastelemaan ruokaa, ruoanlaittoa ja ruoasta nauttimista sekä tieteelliseltä että gastronomiselta kantilta. Osallistujia yhdistää kiinnostus ruokaan. Jokaiseen klubi-iltaan kuuluu aina kaksi luentoa eri tieteenaloilta […]