Ruokasektorin tutkimustiistai-infot: Maatalouden kestävyysmurros – silta yli alkutuottajan ja kuluttajan välisen kuilun?
Huhtikuun Ruokasektorin tutkimustiistaissa pureudutaan oikeudenmukaiseen kestävyysmurrokseen sekä alkutuottajan ja kuluttajan vuorovaikutukseen. Aihetta avaa tutkimuspäällikkö, erikoistutkija Mikko Weckroth Luonnonvarakeskuksesta. Teamsissä, 9.4. klo 9-10 Mikko toteuttaa parhaillaan […]
Miten tarttis markkinoida niin, että se olisi helppoa, kivaa ja toimivaa? Viestintää ruokamatkailuyrittäjälle, webinaari
Mistä on kyse? Kitti tuo webinaariin ajankohtaisimmat tuulahdukset somesta sekä helposti arkeen sujahtavat käytännön vinkit, jolla viet somepresenssisi astetta pidemmälle. Kitti tavoittaa asiakkaansa Satokausikalenterin somekanavista kuukausittain 1,1 miljoonaa […]
Osta ja myy -treffit Savonlinnassa
Ruokapalveluyrityksille, ruoantuottajille ja jatkojalostajille suunnattu Osta ja myy -treffit järjestetään ti 9.4.2024 klo 13-16 Savonlinnassa Samiedun Paviljonki, Rajalahdenkatu 4. Treffien tavoitteena on, että ravintola- ja […]
Tuotteiden sparraustilaisuudet Pohjois-Karjalassa, Etelä-Savossa ja Etelä-Karjalassa
Huippukokki Timo ”Lintsi” Linnamäki jalkautuu toisen kerran Saimaalle arvioimaan alueen ruokatuotteita. Kutsumme alueen ruoantuottajia mukaan tuomaan paikalliset raaka-aineet, ruokatuotteet tai jatkojalosteet saamaan vauhtia Lintsin sparrauksesta. Tämä sparraus […]