Miten ruuan hinnan nousu vaikuttaa kuluttajien käyttäytymiseen ja miten raha kiertää Suomen ruokaketjussa?
Tervetuloa kuulemaan ensimmäisiä tuloksia Pellervon taloustutkimus PTT:n, Luonnonvarakeskus Luken ja REINU econin tutkimushankkeesta, jossa selvitetään suomalaisen ruokaketjun arvonmuodostusta sekä markkinahäiriöiden vaikutusta. Samalla etsitään ratkaisuja markkinoiden […]
Lähikalaa lautaselle -kick off, Pohjois-Pohjanmaa
Tervetuloa Lähikalaa lautaselle -kick off -tilaisuuteen! Kuinka lisäämme lähikalan käyttöä ammattikeittiöissä? Millaista yhteistyötä tarvitaan kalastajien, jalostajien ja ammattikeittiöiden välillä? Entä kuinka teemme lähikalan käyttöä näkyväksi […]
Kasviproteiinin valmistus -koulutus Raisiossa
Kurssilla tutustutaan uusiin raaka-aineisiin ja tehdään erilaisia kasvistuotteita joulupöytään. Elintarvikejalostuksen ammattitutkintokoulutukseen sisältyvällä lähipäivällä on muutama paikka vapaana myös muille kuin koko tutkinnon opiskelijoille. 21.11.2023 klo […]