Käynnissä oleva

Luonnontuotepäivät 2023, Helsinki

Luonnontuotealan perinteinen valtakunnallinen tapahtuma järjestetään vuonna 2023 Uudellamaalla Helsingissä. Seminaaripaikkana on Hotel Haaga Central Park, auditorio. Päivien ohjelmaan sisältyy seminaari yritys- ja hanketoreineen keskiviikkona 8.11. sekä retkeilyosuus torstaina 9.11. Seminaaripäivän illallisella jaetaan […]

Vastuullisuus pk-yritysten käytännössä, Oulu ja verkossa

Tiesitkö, että vastuullisuus on yhä tärkeämpi osa pk-yritysten toimintaa?  Vastuullisuus on noussut tärkeäksi kriteeriksi, kun yrityksen sidosryhmät arvioivat yrityksen toimintaa - vastuullinen liiketoiminta on ennen […]

Mitä luomuosaamista yrityksissä tarvitaan?, Espoo

LUKOKE-hankkeen työpajassa to 9.11. klo 10-15 keskustellaan luomuosaamisen nykytilasta sekä ammatillisen koulutuksen kehittämisestä yritysten tarpeita vastaavaksi. Työpaja on tarkoitettu elintarvikeyritysten edustajille, ammattikeittiöille ja koulutuksen järjestäjille. […]

LUKOKE -työpajat koulutuksen kehittämisestä, työpaja 1

Tule mukaan luomuopetuksen kehittämiseen! Suomen kansallisten luomutavoitteiden saavuttamiseksi, luomuosaajia tarvitaan koko ruokaketjussa: alkutuotannossa, jatkojalostuksessa sekä ruoanvalmistuksessa. Koulutuksen ja elintarvikeyritysten luomuosaamiseen liittyvä selvitystyö on loppumetreillä. Kyselyissä […]

Mitä tarttis tehdä Lapin alueella? -ruokamatkailustrategiatyöpaja

Tervetuloa kertomaan, miten Lapin alueen tulee näkyä kansallisessa ruokamatkailusrategiassa 2020-2028. Hungry for Finland päivittää yhteistyössä alueellisten ryhmien kanssa kansallisen ruokamatkailustrategian ja samalla viedään eteenpäin alueellisia ruokamatkailun ydinalueryhmiä Lapissa ja […]