Ruokasektorin Tutkimustiistai-infot
Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio järjestää tutkimustiistai-infoja, joissa esitellään teemaan liittyviä ajankohtaisia tutkimuksia ja tuloksia. Tutkimustiistait järjestetään Teams-kokouksina ja niihin ovat tervetulleita kaikki […]
Förbättra kundupplevensen -workshpserien / Paranna asiakaskokemusta -työpajasarja, Österbotten / Pohjanmaa
Workshopserien för producenter, företagare, föreningar, hobbyproducenter osv. Lär dig förstå vad din kund önskar! Genom att jobba med kundupplevelsen kan du öka din försälning. Vi […]
Koulutus prosessimaiseen työskentelyyn, Etelä-Pohjanmaa
Tammi-maaliskuussa KORU-hankkeessa keskitytään asiakaslähtöisyyden huomioimiseen elintarvikealan yritysten toiminnassa. Työpajoissa keskitytään seuraaviin teemoihin: Menetelmiä asiakastarpeen tunnistamiseen aikana Menetelmiä kilpailukyvyn parantamiseksi Koulutus prosessimaiseen työskentelyyn Tutustuminen tuotantotiloihin yritysvierailujen […]