Ruoasta elämyksiä matkailuun -webinaari
Tule kuulemaan ruokamatkailun uudet trendit ja vinkit tuotetarjonnan kehittämiseen ja markkinointiin! Webinaari tarjoaa uusia näkökulmia ruokamatkailun kehittämiseen ja tietoa ruokaelämysten kysynnästä markkinoilla. 30.11.2022 klo 9:30-12:00 […]
Eväitä ruokahävikin vähentämiseen -työpaja, verkossa
Tule mukaan oppimaan, kuinka välttää hävikkiviestinnän sudenkuopat, verkostoitumaan ja jakamaan hyviä käytäntöjä paikallistoiminnan toteuttamiseksi ja kehittämiseksi. Työpaja sopii sinulle, joka haluat viestiä ruokahävikistä, järjestää hävikkiin […]
Luonnontuotteiden vastaanotto- ja välityspiste Keski-Suomeen webinaari
Keski-Suomessa on tarvetta luonnontuotteiden vastaanotto- ja välityspisteelle. Löytyisikö sinulta sopiva tila? Tai oletko kiinnostunut toimimaan vastaanotto- ja välityspisteen pitäjänä? Tule kuulolle webinaariin! 30.11.2022 klo 13:00 […]
Luomu elintarvikekilpailutuksessa
Sansia Oy:n vastaava hankinta-asiantuntija Miro Parviainen kertoo, miten luomutuotteet huomioidaan elintarvikekilpailutuksessa. Infossa kuullaan mm. kilpailutuksen valmistelusta, hankintakriteereistä, kilpailutuksen osapuolten vastuista ja dynaamisesta hankintamenetelmästä. Ilmoittautuminen tämän […]
Prissättningskväll i Pargas / Hinnoittelutilaisuus Paraisilla
Kämpar du på i ditt företag med höjda produktionskostnader utan att kunna överföra dem i sin helhet till försäljningspriset? En bekant situation i många företag […]