Ruokahukka kuriin ja hävikki talteen – biomassat kiertoon paikallisesti
PAJATSO- (Ruokahävikin liiketoimintaekosysteemiä rakentamassa) ja BIOKIERTOMODUULI- (Biokiertotaloustyökalu – Liiketoimintaa hajautettuun ruokajärjestelmään) hankkeet järjestävät yhteisen työpajan. Tavoitteena on sekä ehkäistä ruokahävikin syntymistä että pitää biomassasivuvirrat hyötykäytön […]
Ruokasektorin Tutkimustiistai-infot
Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita - Ruokasektorin koordinaatio järjestää tutkimustiistai-infoja, joissa esitellään teemaan liittyviä ajankohtaisia tutkimuksia ja tuloksia. Ensimmäisessä tutkimustiistaissa 13.9. klo 9-10: Vastuullisesta ruoan tuotannosta […]
Euroopan suurin aisti- ja kuluttajatutkijoiden konferenssi Turussa
Aisti- ja kuluttajatutkimuksen uusimmat tuulet Suomessa syyskuussa! Turun Logomossa järjestettävä EuroSense-konferenssi yhdistää ainutlaatuisella tavalla aisti- ja kuluttajatutkijat ja teollisuuden. Kyseessä on merkittävin eurooppalainen tieteellinen aistitutkimuksen […]