Loading view.
The role of academia in transition to sustainable food systems, webinar
How can universities improve the resilience of the food system? What academic dimensions contribute the most to sustainable food systems? How can universities support policies […]
Verkostoitumistilaisuus: Onko sinulla puhtaat jauhot pussissa?, Varsinais-Suomi
Varsinais-Suomessa toimii reilu 100 erikokoista leipomoa. Lisäksi, leipomotuotteita valmistetaan runsaasti myös kahviloissa, ravintoloissa, catering- ja matkailuyrityksissä. REKO ja tilamyymälät rikastuttavat tarjontaa omilla vaihtoehdoillaan. Varsinais-Suomessa viljellään […]
Mission Positive Handprint -hankkeen aloitustapahtuma
Tule kuulemaan ravitsemisalan huipuilta miten ravintolat voivat olla vastuullisuuden edelläkävijöitä, ja miten muutos kohti kestävämpää ja hiilineutraalimpaa huomista tehdään! Mission Positive Handprint jatkaa Mission Zero […]