Ilmasto ja ravitsemus – ruokakassit puntarissa, verkossa
MTK ja S-ryhmä julkaisevat yhteistyössä Envitecpolis Oy:n kanssa uuden selvityksen ruuan ilmastovaikutuksista suhteessa ravitsemukseen. Tarkoituksena on herättää keskustelua, kannustaa kokonaisvaltaiseen ruokavalion tarkasteluun ja pohtimaan erilaisia vaihtoehtoja. […]
Elintarvikeviennin ABC -webinaarisarja: Logistiikka ja tullaus, Keski-Suomi
Elintarvikeviennin ABC -webinaarisarjan viimeinen osa Logistiikka ja tullaus järjestetään keskiviikkona 9.2. klo 9–11.15. Webinaarin aikana elintarvikeviennin logistiikasta kertoo Jaakko Saha (Tuoretie Oy) ja elintarvikkeiden tullauksesta […]
Vastuullisuus ruokaketjun PK-yritysten vahvuutena
Suomalainen elintarvikeketju toimii jo nyt vastuullisesti, mutta kehittämistoimia vastuullisuuden eteen tehdään koko ajan lisää. Tervetuloa kuuntelemaan esimerkkejä ja kyselemään lisää kaupan ja elintarvikeyritysten tekemästä vastuullisuustyöstä. […]
Laatua ja lisäarvoa teknologialla – Kokemuksia ruokayritysten toiminnanohjausjärjestelmistä -webinaari, Varsinais-Suomi
Tervetuloa kuulemaan ja kysymään lisää, miten varmistetaan uskottavasti tuotteen jäljitettävyys. Mitä hyötyä ruokayritykselle on toiminnanohjausjärjestelmästä, ja miten tietojärjestelmä voi säästää kustannuksia. 9.2.2022 klo 16:00 – […]