Infotilaisuus EU-menekinedistämishausta

Miten suunnittelet EU-menekkiohjelman yhdessä toisesta jäsenvaltioista tulevan kumppanin kanssa?  Mitä kaikkea sinun tulee huomioida kun suunnittelet EU-menekkiohjelmaa vaikkapa Kiinaan? Miten EU-menekinedistämistuki tulee muuttumaan lähivuosina? Tule […]

Ruokaa ilman peltoja työpaja

Työpajassa tutustumme uudenlaisiin ruoantuotantotapoihin: • Solumaatalous: eläinten rehun tai ruoka-aineiden tuottaminen mikrobeja tai kasvisoluja hyödyntämällä tehdasolosuhteissa. • Kasvihuonetuotanto: olosuhdehallittu kerrosviljely (ns. vertikaaliviljely) kasvuhuoneessa, jossa hyödynnetään uusiutuvaa […]

Vastuullisten ruokapalveluiden hankintaoppaan julkaisuwebinaari

Vastuullisten ruokapalveluiden hankintaopas julkaistaan 1.12. klo 13 - 15 järjestettävässä verkkotilaisuudessa. Tilaisuudessa kuulet esimerkkejä oppaan tarjoamista mahdollisuuksista kehittää ruokapalveluita entistä vastuullisimmaksi ja toimivammiksi. Ruokapalvelu voi […]

Artesaaniruoka – onko tämä sinun juttusi? -webinaari

Artesaaniruokaan erikoistuminen on yksi mahdollisuus käsityömäisesti elintarvikkeita valmistavalle yritykselle erottua massasta. Elintarvikealan pienten yritysten kilpailutilanne on haastava, kun esim. isomman vähittäiskaupan hyllyssä on 20000 elintarvikenimikettä. […]

Mini-Maaseutugaala Keski-Suomessa

Keski-Suomen maaseudussa on monta aihetta juhlaan, ja siksi Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2 -hanke (KEKO2-hanke) kutsuu kaikki maaseudun yrittäjät, kehittäjät, asukkaat ja ystävät viettämään juhlailtaa Turkkilan […]