Infotilaisuus EU-menekinedistämishausta
Miten suunnittelet EU-menekkiohjelman yhdessä toisesta jäsenvaltioista tulevan kumppanin kanssa? Mitä kaikkea sinun tulee huomioida kun suunnittelet EU-menekkiohjelmaa vaikkapa Kiinaan? Miten EU-menekinedistämistuki tulee muuttumaan lähivuosina? Tule […]
Ruokaa ilman peltoja työpaja
Työpajassa tutustumme uudenlaisiin ruoantuotantotapoihin: • Solumaatalous: eläinten rehun tai ruoka-aineiden tuottaminen mikrobeja tai kasvisoluja hyödyntämällä tehdasolosuhteissa. • Kasvihuonetuotanto: olosuhdehallittu kerrosviljely (ns. vertikaaliviljely) kasvuhuoneessa, jossa hyödynnetään uusiutuvaa […]
Vastuullisten ruokapalveluiden hankintaoppaan julkaisuwebinaari
Vastuullisten ruokapalveluiden hankintaopas julkaistaan 1.12. klo 13 - 15 järjestettävässä verkkotilaisuudessa. Tilaisuudessa kuulet esimerkkejä oppaan tarjoamista mahdollisuuksista kehittää ruokapalveluita entistä vastuullisimmaksi ja toimivammiksi. Ruokapalvelu voi […]
Artesaaniruoka – onko tämä sinun juttusi? -webinaari
Artesaaniruokaan erikoistuminen on yksi mahdollisuus käsityömäisesti elintarvikkeita valmistavalle yritykselle erottua massasta. Elintarvikealan pienten yritysten kilpailutilanne on haastava, kun esim. isomman vähittäiskaupan hyllyssä on 20000 elintarvikenimikettä. […]
Mini-Maaseutugaala Keski-Suomessa
Keski-Suomen maaseudussa on monta aihetta juhlaan, ja siksi Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2 -hanke (KEKO2-hanke) kutsuu kaikki maaseudun yrittäjät, kehittäjät, asukkaat ja ystävät viettämään juhlailtaa Turkkilan […]