Käynnissä oleva

Hävikkiviikko

Hävikkiviikko 13.-19.9.2021 haluaa nostaa ruoan arvostusta ja kertoa ruokahävikin vähentämisen tärkeydestä. Ruokahävikkiä syntyy ruokaketjun kaikissa vaiheissa, mutta kaikkein eniten kotitalouksissa. Hävikkiviikko pyrkii vaikuttamaan etenkin kuluttajiin, […]

Kuntamarkkinoilla ruoka-asiaa

Kuntamarkkinat järjestetään tänä vuonna 15.-16.9. ja seminaareihin sekä tietoiskuihin voi osallistua etäyhteydellä. Ruokateemaan liittyvää ohjelmaa on mm. Perfect Match ruokapalveluihin – omavalmistus, in-house vai yksityinen? […]

Hungry for Finland! – Ruokamatkailun parhaat 2021

Tämän vuoden Ruokamatkailukilpailun voittajat julkistetaan 16.9.2021. Kokoontumisrajoitusten takia H4F ohjelma toteutetaan vain palkintojenjaon osalta online. Eväitä yhteistyöhön kokonaisuus siirtyy myöhempään ajankohtaan, esim. MATKA2022 messujen Matkatieto-ohjelmaan […]

Kohti hiilineutraalia ravintolaa -yhteistyöwebinaari

Miten ravintola voi edetä kohti hiilineutraaliutta? Mission Zero Foodprint järjestää yhdessä Clonetin, Hukka AI:n ja CO2Eston kanssa hävikkiviikolla yhteistyöwebinaarin, jossa esitellään hankkeen kokeiluissa kehitettyjä ratkaisuja […]