Loading view.
Ongoing
Pakastekuivaus marjojen, vihannesten ja luonnontuotteiden jatkojalostuksessa
Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Koulutus liittyy hankkeen koulutusohjelman tuotantotoiminnan osaamisen opintokokonaisuuteen. Aika 10.2.2021 klo 8 – 12 ja […]
Uudet myyntikanavat Pirkanmaalla -verkkotilaisuus
Pientuottajien uudet markkinaväylät esittäytyvät verkkotilaisuudessa 11.2. klo 10 - 12. Myyntikanavien moninaisuus tukee pientuotantoa ja lähiruokayrittäjyyttä: näin tuottaja voi vertailla eri väylistä saamaansa hintaa ja […]
Innovatiiviset ruokaketjut – NYT!, Varsinais-Suomi
Miten älykästä erikoistumista ruoka-alan kilpailukyvyn eteen tehdään Varsinais-Suomessa, ja miten se hyödyttää sinua? Tule kuulolle torstaina 11.2. klo 13:00 – 15:30! Kutsumme osalliseksi kehittämiseen erityisesti […]