Pakastekuivaus marjojen, vihannesten ja luonnontuotteiden jatkojalostuksessa
Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Koulutus liittyy hankkeen koulutusohjelman tuotantotoiminnan osaamisen opintokokonaisuuteen. Aika 10.2.2021 klo 8 – 12 ja […]
Luomun uudet tuotekonseptit -webinaari, osa 2
Luomubuumi-hanke on edennyt loppusuoralle ja hanke päättyy maaliskuun lopussa. Hankkeessa on tuotettu yrityksiä varten luomutuotekonsepteja, joiden esittelemistä varten järjestetään kaksi Teams-tietoiskua, 9.2. ja 10.2.2021. Rohkaisemme […]
Elintarviketurvallisuusjärjestelmän sisäiset audioinnit ja toimittaja-auditoinnit, Pohjois-Savo
Ruokalaakso järjestää keskiviikkona 10.2.2021 klo 9-12 maksuttoman etäkoulutuksen elintarviketurvallisuusjärjestelmien sisäisiin audiointeihin sekä toimittaja-auditointeihin liittyen. Koulutus toteutetaan Teams-etäyhteydellä. Tutustu tarkemmin sisältöön ja ohjelmaan sekä ilmoittaudu
PuroMeetit neljällä paikkakunnalla, päivä 2
PuroMeeteissä tavataan yhteistyökumppaneita, tutustutaan, solmitaan kontakteja ja jaetaan vertaistukea. PuroMeetit järjestetään vuorovaikutteisina ZOOM-webinaareina. Jos koronatilanne sallii, 3. ja 4. PuroMeetit järjestetään neljällä eri paikkakunnalla yhtäaikaisesti: […]