Loading view.
Yrittäjä: Paikallisuudesta lisäarvoa ja potkua ruokamatkailuun – seminaari ja työpaja Jyväskylässä
Suomalaiset tuntevat Parmankinkun, mutta tunteeko italialainen Lapin Puikulan? Nimisuojatuotteista lisäarvoa ja potkua ruokamatkailuun yhteistyössä muiden kanssa -seminaari & työpaja järjestetään Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksella (Rajakatu 35, […]
Taitaja2019 ja Lähellä tuotettua tapahtuma Joensuussa
Taitaja2019 -tapahtuman yhteydessä pääset tutustumaan, maistamaan ja hankkimaan vaikka kotiin viemiseksi maakunnan elintarvikealan yritysten tuotteita. Areenan etupihalta löytyy Lähellä tuotettua -tapahtuma, jonka maakunnan elintarvikealan yrittäjät […]