- This event has passed.
Webinaari: Uusien proteiinikasvien mahdollisuudet elintarvikejalostuksessa ja ruokapalveluissa
15.2.2021 @ 14:00 - 16:00
Kasviproteiinien kysyntä kasvaa sekä elintarvikejalostuksessa että ruokapalveluiden käytössä. Uusia ruokainnovaatioita kehitetään kovaa tahtia, erityisesti kasviproteiinien ympärillä.
Mitkä kasviproteiinit ovat nyt kiinnostavia teollisuuden ja ammattikeittiöiden osalta? Kuinka paljon proteiinikasvien potentiaalia osataan hyödyntää? Minkälaista yhteistyötä tarvitaan alkutuotannon ja elintarvikejalostuksen välille?
Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan muun näistä aiheista maanantaina 15.2.2021 klo 14–16. Webinaarin paneelikeskustelussa on mukana elintarvikejalostuksen-, ruokapalveluiden- ja ruoan verkkokaupan edustajia, alkutuottajia ja tutkijoita.
Ohjelma
Tervetuloa!, Susanna Ahonen –Coly & Mika Vitikka, Laurea-AMK
Kasviproteiinituotteilla maailman markkinoille, Jukka-Pekka Inkinen, Fennopromo
Leg4life –hanke: Palkokasvituotteiden hyväksyttävyys ruokapalveluissa, kuluttajakyselyn tuloksia, Sanna Hietala, Luke & Hanna Konttinen, Helsingin yliopisto
Paneelikeskustelu: Uudet kasviproteiinit elintarvikejalostuksessa ja ruokapalveluissa, paneelissa ovat mukana:
- Christos Granqvist, Kotitila.fi
- Esa Heinonen, Koivunalhon luomutila
- Sanna Hietala, Luke
- Jukka-Pekka Inkinen, Fennopromo oy
- Jukka Kajan, Verso Foods Oy
- Hanna Konttinen, Helsingin yliopisto
- Ari Ruoho, Ravintola Nokka
- Aira Sevòn, Gobbas Gård
- Jarmo Vähä-Savo, Laurea-AMK
- Keskustelun moderaattorina toimii Ritva Jäättelä, Laurea AMK
Yleisökysymykset panelisteille
Webinaarin päätös
Tutustu ohjelmaan tarkemmin (pdf).
Ilmoittaudu: https://www.lyyti.fi/reg/kasviproteiinit_15022021
Tilaisuus järjestetään Laurea-ammattikorkeakoulun Teams-alustan välityksellä, linkki lähetetään ilmoittautuneille myöhemmin. Webinaarin järjestämisestä vastaa Uudenmaan ruokasektorin kehittämishanke.
Facebook-sivut Lähiruokaa Uudeltamaalta
Lisätietoja: Mika Vitikka, Laurea-AMK, mika.vitikka@laurea.fi