Webinaari: Ruoan ja maiseman kestävä tuotteistus Unkarissa – konkreettisia malleja paikallistalouden vahvistamiseen
Miten kansallispuisto voi toimia kestävän maatalouden mallialueena? Miten lyhyet ruokaketjut ja paikallinen jalostus voidaan rakentaa niin, että sekä luonto että paikallistalous hyötyvät?
Tule kuulemaan käytännön esimerkkejä Unkarista!
Aika: 27.1.2026 klo 9–10.30
🎤 Asiantuntijana: Attila A. Králl on ekologi & väitöskirjatutkija Jyväskylän yliopistossa. Hänellä on 20 vuoden kokemus luonnonsuojelun ja kestävien ruokajärjestelmien parista BirdLife Europe:ssa ja Unkarissa.
Ohjelma:
• Unkarin kansallispuistot luonnonmukaisen maatalouden mallialueina & kansallispuistotuote-verkosto
• Agri Kult -aloitteet: lyhyet ruokaketjut, tuottajatorit, pienimuotoinen jalostus
• Korkean lisäarvon tuotteiden markkinat & ketjun läpinäkyvyys
• Keskustelua ja kysymyksiä
Webinaarin kieli: englanti
👉 Ilmoittaudu mukaan 26.1.2026 mennessä: https://link.webropol.com/ep/Unkarinmaisematuote