Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Webinaari: Pienimuotoinen elintarvikkeiden valmistus

13.5.2020 @ 18:00 - 20:00

Kahden webinaarin tietopaketti mehiläistuotteiden käytöstä elintarvikkeissa

Hunaja on mahtava elintarvike. Yhdistämällä sitä muihin raaka-aineisiin saadaan hunajan monipuolisia ominaisuuksia siirrettyä myös muihin tuotteisiin. Myös siitepölyä, pergaa, propolista ja emomaitoa voidaan yhdistää monella tavalla hunajan lisäksi muihinkin raaka-aineisiin. Ensimmäisessä webinaarissa tutkitaan, millaisissa elintarvikkeissa mehiläistuotteita voi käyttää. Hunajan ja muiden mehiläistuotteiden peruskäsittely ei vaadi elintarviketiloja. Tilanne kuitenkin muuttuu, jos niistä aletaan valmistamaan elintarvikkeita muiden raaka-aineiden kanssa. SIksi toinen webinaari keskittyy selvittämään, miten lainsäädäntö tulee huomioida elintarvikkeiden valmistuksessa.

13.5. klo 18-20

Webinaarin sisältö:

Pienimuotoinen elintarvikkeiden valmistus: millaisia asioita pitää elintarvikelainsäädännön kannalta huomioida, jos halutaan valmistaa pienimuotoisesti elintarvikkeita
Jaana Elo, Koko Palvelut OY

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

Tiedot

Päivämäärä:
13.5.2020
Aika:
18:00 - 20:00