Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Villiyrtit lasiin ja lautaselle -etäseminaari

26.5.2021 @ 09:00 - 12:00

Opi kokkamaan villiyrteistä! Ruokaa Luonnosta -hanke tarjoaa kaikille avoimen ja ilmaisen etäseminaarin, jossa alan parhaimmat asiantutijat opettavat, miten villiyrttejä ja luonnon antimia voi käyttää sekä ruuanlaitossa että juomien teossa. Katso, miten villiyrteistä ja luonnon ruoka-aarteista kokataan livenä lautasella ja lasiin!

ke 26. toukokuu klo 9:00 – 12:00

Villiyrtit lasiin ja lautaselle -etäseminaarin ohjelma:

09.00  Villiyrttigrillauksen alkeet ja kesäjuomat Laurean tapaan
lehtorit Henry Lybäck ja Aniko Lehtinen

09.30 Kesäruokaa hyönteisistä
hyönteiskokki Topi Kairenius

10.00  Villiyrttielämyksiä ja metsämeditaatio-konsepti
villihämmentäjä ja kokki Jyrki Tsutsunen

10.30 Helppoja villiyrttireseptejä
keittiömestari Jouni Toivanen

11.30 Villiyrtticocktailit metsässä, samalla julistetaan Laurean ja FBSK-Helsingin villiyrtticocktailkilpailun voittaja
Laurean projektipäällikkö Mika Vitikka ja baarimestari Matias Pietarinen

Etäseminaari päättyy noin klo 12.00

Tervetuloa linjoille!

Voit seurata seminaaria helposti mistä vain Zoom-alustan välityksellä.

Ilmoittaudu mukaan: https://bit.ly/3el1Ho6

Seminaari on osa Laurea AMK:n ja Suomen 4H ry:n Ruokaa Luonnossa -hanketta.

Tiedot

Päivämäärä:
26.5.2021
Aika:
09:00 - 12:00