Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Verkostoitumistilaisuus: Onko sinulla puhtaat jauhot pussissa?, Varsinais-Suomi

4.4.2022 @ 15:00 - 18:30

Varsinais-Suomessa toimii reilu 100 erikokoista leipomoa. Lisäksi, leipomotuotteita valmistetaan runsaasti myös kahviloissa, ravintoloissa, catering- ja matkailuyrityksissä. REKO ja tilamyymälät rikastuttavat tarjontaa omilla vaihtoehdoillaan.

Varsinais-Suomessa viljellään monipuolisesti leipäviljoja ja erikoiskasveja kuten spelttiä, lupiinia, hamppua, kvinoaa ja härkäpapua. Varsinais-Suomi on kotimaisten kasviproteiinikasvien tuotannon ja jalostuksen merkittävä edelläkävijä.

Verkostoitumistilaisuudesta saat kattavasti uutta tietoa, kontakteja sekä uutuustuotevinkkejä oman toiminnan kehittämiseen.

  • Minkälaisten jauhojen käyttö toisi sinun yrityksesi asiakkaille lisäarvoa?
  • Toimivatko reseptisi, jos vaihdat jauhontoimittajaa.
  • Miksi jauhoissa käytetään askorbiinihappoa ja alfa- amylaasia? Mistä tietää, mitkä jauhot niitä sisältää?
  • Mistä löytäisin laadukkaita jauhoja? Voiko toiminta olla kannattavaa kalliimmilla raaka-aineilla?
  • Miten gluteenittomat raaka-aineet toimivat leivonnassa?

Tule mukaan “Puhtaat jauhot pussissa” – verkostoitumistilaisuuteen saamaan vastauksia kysymyksiisi ja oppimaan uusista raaka-aineista, joista voi tulla juuri sinun juttusi!

Aika: 4.4.2022 klo 15.00 – 18.30

Paikka: Parainen

Tilaisuuden järjestää TuKeVa-hanke –  Tulevaisuuden kehitystarpeet Varsinais- Suomalaisessa ruokayrityksessä.

Tiedot

Päivämäärä:
4.4.2022
Aika:
15:00 - 18:30