- Tämä tapahtuma on mennyt.
Vaihtoehtoisten proteiinien markkinat ja muokkausteknologiat -miniseminaari ja työpaja, Seinäjoki
ke 17. tammikuun @ 13:00 - 16:00
Tervetuloa Vaihtoehtoisten proteiinien markkinat ja muokkausteknologiat -miniseminaariin ja työpajaan, joka järjestään keskiviikkona 17.1.2024 klo 13–16 Framilla (F-talo, Lasipalatsi). Iltapäivän aikana saat ajankohtaiskatsauksen vaihtoehtoisten proteiinituotteiden markkinoiden kehittymisestä ja valmistusteknologioista.
Ilmoittautumaan tilaisuuteen täällä!
Tilaisuuden aikataulu:
- 13.00 Avaussanat
- 13.15 Vaihtoehtoisten proteiinituotteiden kuluttajamarkkinat ja ekstruusioteknologian hyödyntäminen proteiinipohjaisten tuotteiden valmistuksessa, toimitusjohtaja Harri Latva-Mäenpää, Foodwest Oy
- 13.45 Membraanisuodatuslaitteiston hyödyntäminen proteiinipohjaisten tuotteiden valmistuksessa, tutkimuspäällikkö Riitta Partanen, Valio Oy
- 14.15 Lyhyt keskustelu ja alustus työpajoihin
- 14.30 Kahvi ja työpajatyöskentely
- 15.30 Palaute työpajoista ja yhteenveto
Lisäksi ennen seminaaria järjestetään vierailukierros uudistuneissa Frami Food Lab elintarvikelaboratorioissamme. Lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä.
Tapahtuman ilmoittautuminen sulkeutuu 10.1.2024. Tapahtuma on maksuton.
Tilaisuus järjestetään osana Future Frami Food Lab -hanketta. Hankkeen tavoitteena on tehdä Etelä-Pohjanmaa kansallisesti johtavaksi ja kansainvälisesti tunnustetuksi osaamiskeskittymäksi elintarviketeknologiassa.
Lisätietoa hankkeesta verkkosivuilta: https://projektit.seamk.fi/kestavat-ruokaratkaisut/future-frami-food-lab/