- Tämä tapahtuma on mennyt.
Uusiutuvaa energiaa ja energiatehokkuutta ruokasektorille -webinaari
8.9.2021 @ 09:00 - 11:00
Prosessien energiatehokkuus ja uusiutuvien energioiden käyttöönotto ovat yksi tärkeä investointien kohde elintarvikeyrityksissä.
Milloin: Keskiviikkona 8.9. klo 9-11
Missä: Teams
OHJELMA
08:45 Webinaari alue aukeaa
9:00 Tilaisuuden avaus, Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke ja Esa Merivalli, Maaseudun energiayrittäjyys -koordinaatiohanke
Lämmöntalteenoton ratkaisut ruokasektorin pk-yrityksille, Juha-Pekka Paavola, toimitusjohtaja, Finess Energy Oy
Öljystä uusiutuvaan energiaan, Sauli Jäntti, projektipäällikkö, Thermopolis Oy
Hiililaskennalla eväitä vastuulliseen ruoantuotantoon, Senja Arffman, johtava asiantuntija (hiililaskenta), Envitecpolis Oy
Meidän 104 vuotiaan yrityksen energiaratkaisut – mitä, miksi ja millainen rooli toiminnallisesti ja markkinoinnillisesti, Keijo Vataja, toimitusjohtaja, Yrjö Wigren Oy
Mistä asiantuntija-apua ja rahoitusta energiaratkaisuihin, Manu Hollmén, asiantuntija, ProAgria Länsi-Suomi, Maaseudun energiayrittäjyys -koordinaatiohanke
Tilaisuuden yhteenveto, Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke ja Esa Merivalli, Maaseudun energiayrittäjyys -koordinaatiohanke
11:00 Tilaisuus päättyy
Tervetuloa kuulemaan uusiutuvan energian ja energiatehokkuuden mahdollisuuksista sekä kysymään ja keskustelemaan!
Ilmoittautumalla saat linkin paluupostissa.
Lisätiedot: Päivit Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, paivi.toyli@utu.fi, Manu Hollmén, Maaseudun energiayrittäjyys, manu.hollmen@proagria.fi
Tilaisuuden järjestävät Maaseudun energiayrittäjyys –koordinaatiohanke ja Ruokasektorin koordinaatiohanke.