Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Uusimaalaiset innovaatiot mullistavat ruokajärjestelmän – Tervetuloa afterworkeille, Helsinki

ke 5. marraskuun @ 15:30 - to 6. marraskuun @ 18:00

Mitä voidaan kutsua ruoka-alan innovaatioksi? Millaisia ruokajärjestelmän innovaatioita ja menestystarinoita Uudeltamaalta löytyy? Kuinka vauhditamme uusien ruokainnovaatioiden syntyä ja viemme Uudenmaan osaamista maailmalle?

Uudenmaan liiton järjestämä tilaisuus kokoaa yhteen Uudenmaan ruokaekosysteemin asiantuntijat, innovaattorit ja muut toimijat keskustelemaan ja tutustumaan toisiinsa sekä kuulemaan kiinnostavia puheenvuoroja.

keskiviikko 5. marraskuuta klo 15.30–18.00.

Tilaisuuden ohjelma

Tervetuloa keskustelemaan ruokainnovaatioiden potentiaalista Uudellamaalla!

  • Venla Virkamäki, Ida Honkanen ja Hanna Mattila, Uudenmaan liitto

Ruoan innovaatioekosysteemi: ruokainnovaatioiden mahdollistajat Uudellamaalla

  • Emilia Nordlund, tutkimuspäällikkö, VTT
  • Laura Forsman, johtaja, Viikki Food Design Factory
  • Kaj Lindedahl, lehtori, projektipäällikkö, Metropolia
  • Panu Vuorimaa, erityisasiantuntija, Vantaan kaupunki

Innovatiiviset yritykset: millaisia menestystarinoita Uudeltamaalta löytyy?

  • Jari Karlsson, toimitusjohtaja, Happy Plant Protein
  • Maija Itkonen, toimitusjohtaja, Onego Bio
  • Miia Viinamäki, tutkimuspäällikkö, Fazer

Tervetuloa inspiroitumaan ruokainnovaatioiden mahdollisuuksista ja tapaamaan muita toimijoita!

Ilmoittaudu!

Tiedot

  • Alkaa: ke 5. marraskuun @ 15:30
  • Loppuu: to 6. marraskuun @ 18:00