- Tämä tapahtuma on mennyt.
Uusimaalaiset innovaatiot mullistavat ruokajärjestelmän – Tervetuloa afterworkeille, Helsinki
Mitä voidaan kutsua ruoka-alan innovaatioksi? Millaisia ruokajärjestelmän innovaatioita ja menestystarinoita Uudeltamaalta löytyy? Kuinka vauhditamme uusien ruokainnovaatioiden syntyä ja viemme Uudenmaan osaamista maailmalle?
Uudenmaan liiton järjestämä tilaisuus kokoaa yhteen Uudenmaan ruokaekosysteemin asiantuntijat, innovaattorit ja muut toimijat keskustelemaan ja tutustumaan toisiinsa sekä kuulemaan kiinnostavia puheenvuoroja.
keskiviikko 5. marraskuuta klo 15.30–18.00.
Tilaisuuden ohjelma
Tervetuloa keskustelemaan ruokainnovaatioiden potentiaalista Uudellamaalla!
- Venla Virkamäki, Ida Honkanen ja Hanna Mattila, Uudenmaan liitto
Ruoan innovaatioekosysteemi: ruokainnovaatioiden mahdollistajat Uudellamaalla
- Emilia Nordlund, tutkimuspäällikkö, VTT
- Laura Forsman, johtaja, Viikki Food Design Factory
- Kaj Lindedahl, lehtori, projektipäällikkö, Metropolia
- Panu Vuorimaa, erityisasiantuntija, Vantaan kaupunki
Innovatiiviset yritykset: millaisia menestystarinoita Uudeltamaalta löytyy?
- Jari Karlsson, toimitusjohtaja, Happy Plant Protein
- Maija Itkonen, toimitusjohtaja, Onego Bio
- Miia Viinamäki, tutkimuspäällikkö, Fazer
Tervetuloa inspiroitumaan ruokainnovaatioiden mahdollisuuksista ja tapaamaan muita toimijoita!