Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Työpaja: Onnistu marja- ja hedelmätuotteiden maustamisessa / Workshop: Lyckas med smaksättningen av bär- och fruktprodukter, Naantali, peruttu

2.4.2020 @ 14:00 - 19:00

Tilaisuus peruutettu!

Glögin ja juomien sensoriikan asiantuntijan, sommelieri Leena Janssonin jakamilla konkreettisilla neuvoilla onnistut nostamaan tuotteesi uusiin ulottuvuuksiin. Saamme tietää miten eri maut vaikuttavat toisiinsa ja mitä tapahtuu perusmauille eri yhdistelmissä. Opimme ymmärtämään miten korostaa tai vaimentaa makua käyttötarkoistusta ajatellen sekä luomaan makujen harmoniaa. Käymme läpi glögipohjia, mausteita ja maustamista yleensä, sekä makuyhdistelmiä ja mausteiden/yrttien säilytystä.

Sommelier Leena Jansson, som är expert på glöggar och dryckessensorik, ger handfasta tips och råd hur du tar dina produkter till högre nivåer. Vi får veta på vilket sätt olika smaker påverkar varandra och vad som händer med grundsmakerna vid olika kombinationer. Vi lär oss betona eller dämpa smaker beroende på produktens användningsändamål, samt skapa smakharmoni. Vi jobbar med glöggbottnar, kryddor och kryddning i allmänhet, smakkombinationer och rätt förvaring av kryddor.

Koulutus järjestetään Rasekon FoodLaboratoryssä. Raseko FoodLaboratory on Rasekon kehittämisyksikkö, joka tarjoaa ohjausta, seminaareja, opintoretkiä, tuotekehityskoeajoja ja tutkintokoulutusta (esimerkiksi elintarvikejalostuksen ammattitutkinto) sekä tukee ja inspiroi artesaani- ja lähiruuan tuottajia ja uusia tulevia toimijoita. Lisäksi yritykset voivat tulla FoodLaboratoryyn vaikka koko henkilöstön voimin kehittämään omia tuotteitaan vielä paremmiksi yhdessä. Lue lisää FoodLaboratorystä: https://www.raseko.fi/raseko-food-laboratory/

Tutustu tarkemmin

 

Tiedot

Päivämäärä:
2.4.2020
Aika:
14:00 - 19:00

Tapahtumapaikka

Raseko
Opintie 4
Naantali,
+ Google Map