- Tämä tapahtuma on mennyt.
Ruokasektorin Tutkimustiistai: Koko ruokaketju kohti kestävää tulevaisuutta – Kuluttajien ja maatalousyrittäjien näkemyksiä
ti 12. marraskuun @ 09:00 - 10:00
Marraskuun tutkimustiistain 12.11.2024. klo 9-10:00 aiheena pohditaan kestävämpää tulevaisuutta ruokaketjun eri toimijat huomioiden. Tälle kertaa tarkastelussa ovat erityisesti maatalousyrittäjien, sekä kuluttajien näkökulmat aiheeseen.
Pääsemme tilaisuuden aikana kuulemaan kaksi kiinnostavaa, kestävää tulevaisuutta eri puolilta käsittelevää puheenvuoroa. Helsingin yliopiston Laura Salmivaara ja Mia Silfver kertovat toteutetusta kuluttajakyselystä otsikolla ”Kasvisproteiinituotteiden kulutus nyt ja tulevaisuudessa: Ruokatulevaisuudet-hankkeen kuluttajakyselyn tuloksia”. Maatalousyrittäjän näkökannan tuo esille Luonnonvarakeskuksen Terhi Latvala esityksessään ”Maatalousyrittäjien näkemyksiä ilmasto ja ympäristötoimenpiteistä”.
Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio järjestää tutkimustiistai-infoja, joissa esitellään teemaan liittyviä ajankohtaisia tutkimuksia ja tuloksia. Tutkimustiistait järjestetään Teams-kokouksina ja niihin ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet!