Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Tulevaisuuden ruokapalvelut luomuttavat tänään, Lahti ja etänä

to 14. marraskuun @ 13:00 - 15:30

Luomutetaan ruokapalvelut –hanke huipentuu juhlavaan julkaisutilaisuuteen torstaina 14.11.2024. Tilaisuudessa kuulet ruokapalveluiden onnistumisia ja parhaat vinkit, miten saavutat 25 % luomutavoitteen.

Tutustu ohjelmaan, tule paikan päälle Lahteen tai seuraa tilaisuutta striimin välityksellä!

Ilmoittautuminen 7.11. mennessä Ilmoittautumaan pääset täältä >

Aika: to 14.11.2024 klo 13-15.30

Paikka: Ravintola Werstas, Lahti

 

Avaussanat

maa- ja metsätalousministeri Sari Essayahin videotervehdys

Tulevaisuuden joukkoruokailu Lahdessa

ympäristöneuvontapäällikkö Päivi Sieppi, Lahden kaupunki

Miten luomu auttaa ruokapalveluja saavuttamaan kestävyystavoitteita?

johtaja Sari Iivonen, Luomuinstituutti

Kohti luomutavoitetta -aineiston julkaiseminen

hankepäällikkö Anu Arolaakso, Savon koulutuskuntayhtymä 

Tavoitteena 25 % luomua – kyllä onnistuu! -paneelikeskustelu
  • myynnin päällikkö Taija Haiko, Valio Aimo
  • tuotantovastaava Terhi Marttinen, Mäntsälän kunta
  • toimitusjohtaja Pasi Tamminen, Tamminen
  • tuotekehityspäällikkö Jukka Turta, Päijät-Hämeen Ateriapalvelut
  • luomutuottaja Antti Vauhkonen, Kalliolan luomu
  • keskustelua moderoi toiminnanjohtaja Aura Lamminparras, Pro Luomu ry
Menestyksen avaimet – Tervehdyksiä Luomutetaan ruokapalvelut -hankkeen piloteilta

Tiedot

Päivämäärä:
to 14. marraskuun
Aika:
13:00 - 15:30