- Tämä tapahtuma on mennyt.
Tulevaisuuden ruokaminisymposio, Turku
26.1.2023 @ 16:15 - 18:10
Ruoan tuotanto on monipuolista biologian tietämyksen soveltamista, mutta ruoan riittävyyden ja monipuolisuuden varmistamiseen liittyy myös paljon ihmisten tekemiä yhteiskunnallisia päätöksiä. Turun Eläin- ja Kasvitieteellisen Seuran järjestämässä miniymposiossa kuulemme erilaisia näkemyksiä tulevaisuuden ruoasta.
Aika: 26.1.2023 klo 16.15 – 18.10
Symposion ohjelma on:
16:15-16:50 Voiko solumaatalous parantaa ruokajärjestelmien ympäristökestävyyttä? – Hanna L. Tuomisto, Helsingin yliopisto
16:50-17:20 Planetaarinen ruokavalio – erityispiirteet ja terveysvaikutukset – Kati Hanhineva, Turun yliopisto
17:20-17:40 kahvitauko
17:40-18:10 Ruokajärjestelmä sopeutuu – jälkijunassa vai ennakoiden? – Hanna Mattila, ympäristöministeriö