Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tulevaisuuden kestävä ruokajärjestelmä -seminaari, Helsinki

ma 1. syyskuun @ 12:00 - 17:00

Tule mukaan innostavaan iltapäivään, jossa pääset kuulemaan Urban & Local -hankkeessa mukana olleiden yritysten ja tehtyjen kokeilujen esittelyjä ja kestävän ruokajärjestelmän visiosta. Tapahtuma on maksuton.

1.9. klo 12-15

Paikka: Perho Liiketalousopiston Malmin kampus, Vanha Helsingintie 13, 00700 Helsinki

OHJELMA

klo 12–14.20 seminaari

Tervetuloa seminaariin
Heidi Hovi-Sippola, Green City Farm ja Kaj Lindedahl, Metropolia

Mehiläismusiikkia
Noora Kauppila

Kestävä ruokajärjestelmä
Juha Helenius, Helsingin yliopisto

Yritys- ja kokeiluesittelyt Urban & Local -hankkeessa
Greenlux Lighting Solutions, Metropolia, Blokgarden, Vantaan kaupunki

Alustus tulevaisuuden visioon ja host
Maria Runonen, Perho Liiketalousopisto

Ruokajärjestelmän tulevaisuuspaneelissa keskustelemassa edustajat
Niipalan tila, Pro Luomu, Permakulttuuriyhdistys ja Rikard Korkman

klo 14.30–15.15 halukkaille peltokierros

klo 15.15–17 Ravintola Pellolla planetaarinen päivällinen noutopöydästä

Paikkoja ruokailuun on rajoitetusti. Ilmoittautumiset 25.8. mennessä, lue lisää!

Seminaarin syvyyksissä sykkii Perho Liiketalousopiston uuden Food for People and Planet -hankkeen opiskelijoiden ja lehtoreiden ruokaosaaminen.

Tervetuloa katsomaan kestävän ruokajärjestelmän tulevaisuuteen!

Tiedot

  • Päivämäärä: ma 1. syyskuun
  • Aika:
    12:00 - 17:00