- Tämä tapahtuma on mennyt.
Tiede ja teknologia -ratkaisuja kestävään ruoan tuotantoon Suomessa
ke 4. syyskuun @ 09:00 - 10:00
Suomalaisen ruoan päivänä 4.9. Elintarviketieteiden Seura järjestää yhdessä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa kaikille avoimen webinaarin. Webinaarissa käsitellään kestävän ruokatuotannon tekoja tieteellisestä näkökulmasta ja sitä millaisia haasteita teollisuudessa ratkotaan.
Ohjelma 4.9. klo 9–10:
Tietohaarukan kootut herkut
Ruokatiedon toiminnanjohtaja Anni-Mari Syväniemi kertoo puheenvuorossaan syyskuun alussa julkaistavan Tietohaarukka-tilastopaketin uusimmista suomalaisen ruoan luvuista.
Uudistavan viljelyn hyödyt maitoketjussa
Valion konsernin Ilmasto-ohjelman johtaja, Juha Nousiainen kertoo puheenvuorossaan millaisia haasteita uudistavalla viljelyllä ratkotaan ja millaista tutkimusnäyttöä uudistavan viljelyn hyödyistä on.
Rypsiöljyn puristuksen sivutuotteesta uuselintarvikkeeksi
Apetit Kasviöljy Oy:n myyntipäällikkö Maria Soini kertoo puheenvuorossaan millaista tutkimustyötä kiertotaloutta toteuttavan BlackGrain -rypsipohjaisen proteiinituotteen kehityksen eteen ja uuselintarvikeluvan saamiseksi on tehty.
Härkäpavusta fermentoimalla kuluttajatuotteita sekä raaka-ainetta teollisuuteen
MeEat Foodtech Oy:n tutkimuspäällikkö Iida Loivamaa kertoo puheenvuorossaan mitä härkäpavulle tapahtuu fermentoitaessa ja miten fermentointiparametrejä optimoidaan ja tutkitaan.
Ilmoittaudu mukaan kaikille avoimeen ja maksuttomaan tapahtumaan!