- Tämä tapahtuma on mennyt.
Tehomyynti ja -markkinointi – tulevaisuuden haasteet ja niihin vastaaminen -webinaari, Lappi
11.11.2020 @ 09:00 - 11:00
Tämä webinaari on osa laajempaa myyntiin, markkinointiin ja viestintään liittyvän webinaarien ja työpajojen sarjaa, joka on tarkoitettu Lapin alueen elintarvikealan yrittäjille ja lähiruoan tuottajille.
ke 11.11. klo 9-11 WEBINAARI: ”Tehomyynti ja -markkinointi – tulevaisuuden haasteet ja niihin vastaaminen”
- Muuttuva yhteiskunta ja koronatilanne tuovat uusia vaatimuksia tuotteiden myyntiin, markkinointiin sekä yritysviestintään. Webinaarissa etsitään ratkaisuja elintarvikealan tämän hetken haasteisiin ja mietitään uusia keinoja tehokkaampaan asiakkaiden tavoittamiseen.
- Ilmoittautumiset: https://link.webropolsurveys.com/S/05D7F8F879421ED9
Kokonaisuuden muut tilaisuudet:
to 5.11. klo 9-11 WEBINAARI: ”Myynnin ja markkinoinnin ABC – luo toimillesi vahva perusta!”
- Mitä jokaisen yrittäjän tulisi tietää markkinoinnista? Webinaarissa vahvistetaan myynnin ja markkinoinnin tärkeimpien perusasioiden hallintaa.
pe 6.11. klo 10-14 TYÖPAJA: ”Myynnin ja markkinoinnin ABC – luo toimillesi vahva perusta!”
- Työpajassa pureudutaan myynnin ja markkinoinnin haasteisiin yrityskohtaisesti ja vahvistetaan myynnin ja markkinoinnin tärkeimpien perusasioiden hallintaa.
to 12.11. klo 10-14 TYÖPAJA: ”Tehomyynti ja -markkinointi – tulevaisuuden haasteet ja niihin vastaaminen”
- Työpajassa pureudutaan myynnin ja markkinoinnin haasteisiin yrityskohtaisesti ja etsitään uusia keinoja tehokkaampaan asiakkaiden tavoittamiseen.
- Ilmoittautumiset: https://link.webropolsurveys.com/S/05D7F8F879421ED9
- Webinaarit tallennetaan ja tallenteet tulevat saataville hankkeen Facebook -ryhmään: https://www.facebook.com/groups/603486220257835
Lähiruokaa asiakkaille uusilla tavoilla -hanke järjestää maksuttomia webinaareja ja työpajoja Lapin alueen elintarvikealan yrittäjille ja lähiruoan tuottajille. Lähiruokayrittäjien työhyvinvointi, yritysten tuottavuus ja kyky sopeutua muutoksiin takaavat lähiruoan saatavuuden poikkeustilanteessa ja sen jälkeenkin. Hankkeella edesautetaan yrittäjien ja yritysten sopeutumiskykyä poikkeustilanteeseen. Lisäksi se vaikuttaa lappilaiseen ruokaturvaan vahvistamalla elintarviketurvallisuutta ja omavaraisuutta. Lähiruokaa asiakkaille uusilla tavoilla -hanke kestää vuoden 2020 loppuun ja on Lapin Ammattikorkeakoulun toteuttama ja sitä rahoittaa Pohjois-Pohjanmaan Ely-keskus Euroopan sosiaalirahastosta (ESR) 64 661 eurolla.
Lisätietoja ja hankkeen tapahtumatallenteita voi tosiaan kysellä henna.kukkonen@lapinamk.fi / 040 585 2817.