- This event has passed.
Talousveden laatu, käsittely ja turvallisuus -webinaari, osa 2
5.4.2022 @ 09:00 - 11:00
Mitä talousveden laadun luotettavuus veden käyttäjälle merkitsee ja miten sitä varmistetaan? Minkälaisia vesivälitteisiä epidemiariskejä Suomessa on? Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan talousveden asiantuntijoiden kanssa Elintarviketurvallisuusjaoston kaksiosaiseen webinaarisarjaan.
Tilaisuus on kaksiosainen, samalla lipulla osallistuminen kumpaankin osaan. Tilaisuus järjestetään Teamsissä. Seminaarin hinta ja ilmoittautuminen!
9.00 Tilaisuuden avaus
elintarviketurvallisuuspäällikkö Tiina Läikkö-Roto, Valio & ETJ:n johtoryhmä
9.05 Veden laadun merkitys ja varmistaminen McDonald’s-ravintoloissa
Quality Assurance Manager Stiina Rasimus-Sahari, Food Folk, McDonald’s
9.35 Veden laadun merkitys ja varmistaminen juomateollisuudessa
- laadunvarmistuspäällikkö Päivi Rantanen, Pernod-Ricard Finland Oy
- (Puhuja varmistuu myöhemmin), Eckes-Granini Finland
10.05 Veden laadun merkitys ja varmistaminen broilerilihatuotteiden tuotannossa
laatupäällikkö Henna Röytiö, Naapurin maalaiskana Oy
10.35 Keskustelu ja loppusanat
5.4. klo 9.00–11.00
9.00 Tilaisuuden avaus
elintarviketurvallisuuspäällikkö Tiina Läikkö-Roto, Valio & ETJ:n johtoryhmä
9.05 Vesilaitoksen laadunvarmistus
käyttöpäällikkö Venla Avelin, Lahti Aqua Oy
9.35 Elintarviketeollisuus vesihuoltolaitoksen asiakkaana, sekä lyhyt elintarvikeyrityksen puheenvuoro
- toimialapäällikkö Elisa Piesala, Elintarviketeollisuusliitto ry
- ympäristöpäällikkö Janne Sahlstein, Valio Oy
10.15 Vesivälitteiset epidemiat Suomessa
epidemiologieläinlääkäri Ruska Rimhanen-Finne, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos
10.45 Keskustelu ja loppusanat