Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Superhyvän Tuotekehitysfoorumi 2 Seinäjoella

24.9.2020 @ 09:15 - 16:00

Superhyvä-hankkeen Tuotekehitysfoorumi lähestyy! Tilaisuus järjestetään koronatilanteen takia kokonaan webinaarina. Raaka-ainenäyttelyt tilalla on 10 mielenkiintoista ja ajankohtaista raaka-ainetoimittajien tietoiskua. Foodwestin uuden tuotantolaitoksen tehdaskierroksen tilalla ovat etukäteen videoidut demoesitykset eri laitteilla. Jokaisella laitteella valmistetaan esimerkkituotetta, joten saat havainnollisen käsityksen käytettävissä olevista teknologioista.

Katso ohjelma ja ilmoittaudu! Osallistumisen hintoja on laskettu liveosioiden jäätyä pois ohjelmasta.

Finnamyl Oy on perinteisesti valmistanut perunasta perunajauhoa ja muita tärkkelysvalmisteita elintarviketeollisuudelle. Nyt yritys panostaa myös kasvipohjaisten proteiinien, mm. härkäpavun jatkojalostukseen. Toimitusjohtaja Ossi Paakki esiintyy aiheella ”Perunajauhon valmistuksesta biotehtaaseen; tärkkelysvalmisteita ja uusia kasviproteiineja hyvinvointituotteiden tuotekehitykseen”

Päivän aikana kuullaan myös Leipurin Oy:n laajasta tarjonnasta ja osaamisesta sekä leipomo- että erikoistuotteisiin liittyen. Puheenvuorojen huipennuksena tarjolla Leivon Leipomon case Boltsi eli Siemenpyörykän kehitystarina – tuotekehityksen avulla menestykseen!

Raaka-ainetoimittajien tietoiskut sekä Foodwestin uusien tilojen esittely

Iltapäiväksi tilaisuuteen on koottu mielenkiintoiset tietoiskut hyvinvointiteemaan liittyen. Tietoiskuissa esiintyvät alustavasti seuraavat yritykset: Celego Oy, Finnamyl Oy, Haarla Oy, Helsingin Mylly Oy, IMCD Finland Oy, JRSPharma, Kaskein Marja Oy, Kiantama Oy, Lehwoss UK, Linseed Oy.

Foodwestin uusia tuotanto- ja tuotekehitystiloja ja laitteistoja esitellään havainnollisten valmistusdemojen avulla videoiden välityksellä. Esillä ovat uudet tilat sekä näytevalmistusta eri laitteistoilla (mm. sekoitus-, hiilihapotus-, pullotus-, pakkauslaitteistoja sekä ekstruuderi).  Videoissa selviää, miten eri prosesseja voidaan hyödyntää sekä pk- että isojen yrityksien tuotekehityksessä ja mahdollisessa rahtivalmistuksessa. Tehdas palvelee yrityksiä tuotekehityksen, valmistuksen ja pakkaamisen kaikissa vaiheissa ideasta kaupan hyllylle.

Uudella tehtaalla on puolenkymmentä erilaista prosessitilaa ja kaksi keittiötä: näytöskeittiö asiakastapaamisia ja maistatustilaisuuksia varten sekä tuotekehityskeittiö, joka sekin jakautuu kolmeen erilliseen tilaan. Tuotantotiloissa ovat meijeri-, leipomo- ja erotusprosessitilat sekä tilat kuiville ja nestemäisille prosesseille. Pakkausvaihtoehtoja ovat muun muassa rasiat, pussit, pikarit, lasipullot, muovipullot ja -kanisterit sekä etiketöinti- ja sleeveröintimahdollisuudet lasi- ja muovipulloille.

Päivän ohjelma

Ilmoittaudu tästä

Lisätietoja sekä tiedustelut:

eeva-liisa.hakli@foodwest.fi, puh 040 8255056 tai sari.kuru@foodwest.fi, puh 0400 471 225

Tiedot

Päivämäärä:
24.9.2020
Aika:
09:15 - 16:00