Suomalaisen ruoan tulevaisuusvisiointi, Hämeenlinna
Tule kuulemaan, mitä on globaali ja kestävä ruokaturva ja kuinka suomalaisen ruokajärjestelmän tulevaisuus kenties muuttaa sitä mitä syömme ja mitä pelloilla ja pihatoissa kasvaa. Miten käy paikallisten ruokajärjestelmien, ja mitkä ovat hämäläisen ruokajärjestelmät vahvuudet ja millaisia rooleja eri toimijoilla, koulutuksella, kuluttajilla ja ennen kaikkea viljelijöillä on tänään ja huomenna?
Tilaisuus järjestetään Hämeenlinnassa HAMK Visamäen korkeakoulukeskuksella 26.1.2026 klo 12 –15:30
Tilaisuudessa asiantuntijapuheenvuorot ja paneelikeskustelu johdattelevat meidät pohtimaan ruokajärjestelmän tulevaisuutta niin globaalilla, kansallisella kuin paikallisella tasolla. Tilaisuuden päätteeksi HAMKin YAMK-opiskelijat avaavat meille ikkunan tulevaan ja esittelevät kurssityönä valmistuneita ruokajärjestelmän tulevaisuusvisioita.
Katso tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen 19.1.2026 mennessä!