- Tämä tapahtuma on mennyt.
Silakkainnovaatiot Suomenlinnassa, Helsinki
Tule mukaan vaikuttavaan elintarvikealan tilaisuuteen, joka kokoaa yhteen alan päättäjät, kehittäjät ja visionäärit.
VIP-ilta järjestetään Helsingin Silakkamarkkinoiden aikaan.
Aika: torstaina 9.10.2025, klo 18.00 alkaen
Paikka: Tenalji voin Fersen -sali, Suomenlinna, Helsinki (lauttakuljetus)
Ohjelmassa:
– Tervetulomalja ja verkostoitumista.
– Syötävän Hyvää -kilpailun 2. jakson ensiesitys.
– Paneelikeskustelu: Silakan tulevaisuus ja ruokakulttuuri Suomessa.
– Cocktail-buffet, jossa maistellaan tuotekehityskilpailun uusia silakkatuotteita.
– Ilta jatkuu verkostoitumisella Suomenlinnan ainutlaatuisessa miljöössä.
Kenelle: Elintarvike- ja päivittäistavarakaupan päätöksentekijät, tuotekehitysasiantuntijat, kalatalouspäättäjät, julkisen sektorin edustajat, HoReCa-ammattilaiset, ammattikokit ja ravintoloitsijat, journalistit sekä muut alan vaikuttajat.
Tavoite: Viisinkertaistaa silakan ja muidenkin vajaasti hyödynnettyjen kalojen laajempi käyttö Suomessa.
Järjestäjä: Syötävän Hyvää on Suomen ensimmäinen monikielinen, kestävään kehitykseen ja ruokahävikin vähentämiseen keskittyvä tuotekehityksen realitykilpailu.