- Tämä tapahtuma on mennyt.
Ruokatrendit maailmalla – mitä on odotettavissa Suomeen?, Pohjois-Pohjanmaa
16.3.2022 @ 10:00 - 11:30
Tervetuloa mukaan kansainvälisyyskeskiviikkojen ensimmäiseen etätilaisuuteen! Tilaisuudessa kuullaan uusimmista ruokatrendeistä maailmalla. Tapahtuma on maksuton.
16.03.2022 klo 10-11.30, Teams-etäyhteys
Ohjelma
Klo 10.00 Tervetuloa
Klo 10.05 Ruokatrendit maailmalla – mitä on odotettavissa Suomeen? Jukka-Pekka Inkinen, Fennopromo
- Tulevat ruokatrendit 2022-2025
- Mitä ruoka- ja elintarvikesektorilla on odotettavissa Suomeen lähivuosina
- Kilpailutilanteen kehitys; markkinamahdollisuudet suomalaisille elintarvikevalmistajille
- Osaamistarpeiden kehitys; mitä tietotaidon ja tuotekehityksen valmiuksia yrityksiltä tarvitaan tulevaisuudessa
- Katsaus uusimpiin tuotelanseerauksiin; tuotenäytteitä ja tuotekuvia
Klo 11.05 Kysy & Vastaa -osio
Klo 11.30 Tilaisuus päättyy
Saat Teams-linkin ilmoittautumalla tästä
Järjestäjät pidättävät oikeudet muutoksiin.
Lisätiedot: Kaisa Myllykangas p. 0400 399 865, kaisa.myllykangas@maajakotitalousnaiset.fi
Tilaisuuden järjestää: ProAgria Oulun/Oulun Maa- ja kotitalousnaisten AKKE-hanke, Haapaveden-Siikalatvan seutukunnan kehittämiskeskuksen Fresh and Local Food – Competitive advantages in Rural Areas-hanke ja Oulun ammattikorkeakoulun Ruokajälki – Pohjois-Pohjanmaan elintarvikeketjujen jäljitettävyyden ja ruokaturvallisuuden kehittäminen -hanke.