- Tämä tapahtuma on mennyt.
Ruokasektorin Tutkimustiistai-infot
6.6.2023 @ 09:00 - 10:00
Tutkimustiistaissa 6.6. klo 9-10 käsitellään aluksi kombucha-juomien probioottisuuden arviointia (mm. nokkonen). Toisessa aiheessa tarkastellaan kuluttajien halukkuutta/valmiutta käyttää ICT:tä ja digitaalisia välineitä elintarvikeostoksissa sekä ostopäätöksiin vaikuttavia tekijöitä.
Kombucha-juomien probioottisuuden arviointi
- Tuomas Niskanen, DI bioprosessitekniikka, Oulun yliopiston Kajaanin mittaustekniikan yksikön projektitutkija
Kuluttajien ostopäätöksiin vaikuttavat tekijät ja ICT:n käyttö elintarvikeostoissa
- Elisa Tikkanen, FM biologia, Oulun yliopiston Kajaanin mittaustekniikan yksikön projektitutkija
Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio järjestää tutkimustiistai-infoja, joissa esitellään teemaan liittyviä ajankohtaisia tutkimuksia ja tuloksia. Tutkimustiistait järjestetään Teams-kokouksina ja niihin ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet.