- Tämä tapahtuma on mennyt.
Ruokasektorin tutkimustiistai-infot: Kuluttajien suhtautuminen palkokasveihin ja kasviproteiineihin
Maaliskuun tutkimustiistaissa kuulemme, miten kuluttajat suhtautuvat palkokasveihin ja kasviproteiineihin. Asiaa avaa sosiaalipsykologian vanhempi yliopistonlehtori Hanna Konttinen Helsingin yliopistosta.
Parhaillaan on käynnissä Strategisen tutkimuksen neuvoston (STN) Leg4Life-hanke, jossa yhtenä tutkimuskohteena on palkokasvielintarvikkeiden hyväksyntä kuluttajien keskuudessa ja yhteiskunnassa. Papuja pallon parhaaksi -yleisöluentosarjaan liittyviin videot löytyvät Youtubesta ja tarkempaa tietoa hankkeesta löytyy https://www.leg4life.fi/ -verkkosivuilta.
Jos haluat muistutuksen sähköpostitse edellisenä päivänä, ilmoittaudu paivi.toyli@helsinki.fi.

Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio järjestää tutkimustiistai-infoja, joissa esitellään teemaan liittyviä ajankohtaisia tutkimuksia ja tuloksia. Tutkimustiistait järjestetään Teams-kokouksina ja niihin ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet!
Kevään 2024 tutkimustiistai-infojen ajankohdat klo 9-10:
6.2., 5.3., 9.4., 7.5. ja 4.6.2024