- Tämä tapahtuma on mennyt.
Ruokaprovinssin Keksiviikkokahvit, etänä: Ideasta tuotteeksi – Case Hunajahetki
Yrittäjä ja mehiläistarhaaja Jemina Valli Hunaja Hetkestä on käynyt läpi mielenkiintoisen tuotekehitysprojektin, jossa mehiläistuote on muuttunut ideasta myyntikuntoiseksi tuotteeksi. Mitä kaikkea polulle on mahtunut? Onnistumisia, epäonnistumisia, sattumuksia, hankaluuksia, apukäsiä ja -tahoja? Vallia haastattelee Hannele Suvanto, joka toimii itsekin mehiläistarhaajana Lakeuden Hunajassa. Hunaja Hetki on osallistunut Seinäjoen ammattikorkeakoulun luotsaamaan VHH eli Vastuulliset ja vähähiiliset elintarvikkeet -projektiin, jossa on tehty yrityskohtaista tuotekehitystyötä eri eteläpohjalaisten ruoka-alan yritysten kanssa.
Voit saapua linjoille 6.11. jo klo 13.45, jolloin pääsee vaihtamaan kuulumisia muiden ruokaprovinssilaisten kanssa. Samalla ehdit tutustua uutisdioihin. Ohjelma on klo 14.00-14.30 välillä.
Kahvit tuotetaan Etelä-Pohjanmaan maa- ja kotitalousnaisten toimesta Opetushallituksen tuella yhteistyössä Hunaja Hetken, Lakeuden Hunajan, Seinäjoen ammattikorkeakoulun VHH-hankkeen kanssa sekä Kekseliäs ja Ketterä Ruokaprovinssi -hankkeen kanssa.
Keitä kahvit ja leipase kaveriksi vaikkapa hunajakakku, ja tule kuulolle – tervetuloa! Tapahtuma järjestetään vain etätoteutuksena.