Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ruokaklusterit – verkostojen mahdollisuudet Euroopassa

4.5.2022 @ 10:00 - 11:30

Tervetuloa KV-keskiviikkojen kolmanteen webinaariin, jossa pureudutaan ruokaklustereihin – mitä ruokaklusterit ovat ja millaisia mahdollisuuksia ne tarjoavat?

Euroopassa toimii monta elintarvikeklusteria, jotka auttavat elintarvikeyrityksiä kehittymään eri tavoin. Tule kuuntelemaan alankomaalaisen Flanders’ Food:in esimerkki ruokaklusterin toiminnasta. Flanders’ Food on noin 300 jäsenen keskittymä, joka mm. tarjoaa elintarvikeyrityksille tukea kehittymiseen.  Viexpo/Nordic Hub kertoo muutaman esimerkin toimivista elintarvikealanklustereista sekä klusteriajattelun hyödyistä laajemmin. Keskustellaan lopuksi alueemme potentiaalista.

04.05.2022, klo 10-11.30, Teams-etäyhteys

Ohjelma

Klo 10.00 Tervetuloa, Arctic Food Lab -ruokaverkoston lyhyt esittely, Saija Tikkanen, Pohjois-Pohjanmaan liitto ja Marja-Liisa Järvelä, ProAgria Oulu

Klo 10.10 Eurooppalainen ruokaklusteri case-esimerkki: Flanders food, Inge Arents, Managing director

Klo 10.40 Keskustelua

Klo 10.50 Euroopan ruokaklusterit ja ruokaklustereiden hyöty elintarvikeyrityksille, Viexpo/Nordic Hub, Kåre Björkstrand, Senior Advisor

Klo 11.20 Keskustelua

Klo 11.30 Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu niin saat linkin.

 

Tiedot

Päivämäärä:
4.5.2022
Aika:
10:00 - 11:30