- Tämä tapahtuma on mennyt.
Ruokaketjun tulevaisuustärskyt – visioita ruoka-alan iskunkestävyyteen, webinaari
15.11.2022 @ 12:00 - 15:00
Ruokaketjun tulevaisuustärskyt-webinaarissa tarkastellaan ruokahuoltoa ja sen iskunkestävyyttä. Epävarma maailmanpoliittinen tilanne näkyy monella tavalla koko ruokaketjussa. Millaiselta näyttää Suomen ruoantuotannon tulevaisuus, kuinka huoltovarmuusjärjestelmä toimii ja miten yritykset voivat varautua muutoksiin ja riskeihin?
Tule kuulolle Ruokaketjun tulevaisuustärskyt – visioita ruoka-alan iskunkestävyyteen webinaariin ti 15.11.2022 klo 12.00-15.00
Ohjelma:
12.00-12.05 Tervetuloa Ruokaketjun tulevaisuustärskyille, Taina Harmoinen, projektipäällikkö, URAKKA-hanke
12.05-13.00 Euroopan maataloustuotannon näkymät ja niiden vaikutus Suomen ruoantuotantoon, Jyrki Niemi, tutkimusprofessori, Luke
13.00-13.40 Alueellinen huoltovarmuusjärjestelmä – ruokaketjun toimivuus kriisitilanteissa, Jouni Muranen, varautumiskoordinaattori, Itä-Suomen ELVAR-toimikunta
13.40-13.45 Jalottelutauko
13.45-14.15 Maatilan varautuminen ja iskunkestävyys muuttuvassa tuotantoympäristössä, Elina Vehviläinen-Liikka, yrittäjä, asiantuntija, Savonia ammattikorkeakoulu
14.15-14.45 Iskunkestävyyden arviointia yrityksen näkökulmasta, Tuomas Laamanen, toimitusjohtaja, Turakkalan Puutarha Oy
14.45-15.00 Loppukeskustelu ja tilaisuuden päätös
Liity webinaariin tietokoneella tai mobiilisovelluksella alla olevasta linkistä
Liity kokoukseen napsauttamalla tästä
Kokoustunnus: 345 376 822 103
Tunnuskoodi: tcsTAf
Tilaisuuden järjestää Uudistuva ja kasvava Etelä-Savon ruoka-ala – URAKKA-hanke, jota rahoittaa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto ja Etelä-Savon ELY-keskus.
Lisätietoja: taina.harmoinen(at)xamk.fi, www.xamk.fi/urakka