Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ruokaketjun kehittäminen tulevaisuudessa: maakunnalliset tulokset ja Varsinais-Suomen ruokaketjun yritysten tulevaisuuden kehitystarpeet

28.4.2022 @ 15:00 - 16:30

TuKeVa -hankkeessa (Tulevaisuuden kehitystarpeet varsinaissuomalaisessa ruokaketjussa) tehtiin vuoden 2021 aikana elintarvikeyritysten haastatteluita, joiden perusteella koostettiin niin maakunnallinen kuin alueellinen swot -analyysi. Vakka-Suomen alueella haastateltiin yhteensä 30 yritystä, koko Varsinais-Suomessa n. 150 yritystä.

Projektipäällikkö Johanna Mattila kertoo maakunnallisista tuloksista ja Varsinais-Suomen ruokaketjun yritysten tulevaisuuden kehitystarpeista. Lisäksi käymme yhdessä läpi alueellisia tuloksia ja pohdimme mahdollisia tulevia toimia sekä tarpeita Vakka-Suomen alueella. Hankkeen osalta syksyn ohjelmaan on mahdollista vielä vaikuttaa ja haluammekin kuulla toiveiden osalta juuri yrittäjiä.

28.4.2022 klo 15:00 – 16:30

Tilaisuus järjestetään Uudenkaupungin Golfravintolassa (Välskärintie 2 H). Tilaisuuden aluksi Mikko Aronen FresCo Ravintoloista pitää lyhyen esittelyn Golfravintolan toiminnasta ja uusista yrittäjistä.

Ilmoittaudu 25.4. mennessä.

Tilaisuuden järjestää TuKeVa -hanke (Tulevaisuuden kehitystarpeet varsinaissuomalaisessa ruokaketjussa)

Details

Date:
28.4.2022
Time:
15:00 - 16:30