Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ruokahävikki-webinaari

pe 21. maaliskuun @ 11:00 - 13:30

Bio- ja kiertotalouden tutkimusalan FoodLoops-hanke järjestää 21.3. klo 11-13:30 koulujen ruokahävikin vähentämiseen tähtäävää kehitystyötä ja projektin tuloksia esittelevän webinaarin. Tilaisuus tarjoaa vaiheittaisen koulutuksen yhteiskehittämisprosessista kuntien, yliopistojen, ammattikorkeakoulujen, kolmannen sektorin organisaatioiden ja yritysten asiantuntijoille.

Kansainvälisen työpajan tavoitteena on:

• Lisätä kansainvälistä tiedonvaihtoa ja ottaa käyttöön toimivia käytänteitä lähialueilla.

• Vahvistaa yhteistyötä paikallisten viljelijöiden, koulujen ja ruokapalveluiden välillä kiertotalouden näkökulmasta.

• Kerätä osallistujien palautetta hankkeessa laaditusta käsikirjasta.

Tilaisuudessa pidetään hankkeen toteuttajien lyhyet puheenvuorot. Webinaarin pääpaino on interaktiivisessa ryhmätyöskentelyssä keskittyen paikallisiin tarpeisiin ja ratkaisuihin sekä yhteistyöverkostojen rakentamiseen.

Webinaarin järjestävät Savonia-ammattikorkeakoulun Bio- ja kiertotalouden tutkimusala, Collaborating Centre on Sustainable Consumption and Production (CSCP), Lithuanian Consumer Institute & Gdansk Municipality.

Lue lisää

Tiedot

  • Päivämäärä: pe 21. maaliskuun
  • Aika:
    11:00 - 13:30