- Tämä tapahtuma on mennyt.
Ruokahävikki-webinaari
Bio- ja kiertotalouden tutkimusalan FoodLoops-hanke järjestää 21.3. klo 11-13:30 koulujen ruokahävikin vähentämiseen tähtäävää kehitystyötä ja projektin tuloksia esittelevän webinaarin. Tilaisuus tarjoaa vaiheittaisen koulutuksen yhteiskehittämisprosessista kuntien, yliopistojen, ammattikorkeakoulujen, kolmannen sektorin organisaatioiden ja yritysten asiantuntijoille.
Kansainvälisen työpajan tavoitteena on:
• Lisätä kansainvälistä tiedonvaihtoa ja ottaa käyttöön toimivia käytänteitä lähialueilla.
• Vahvistaa yhteistyötä paikallisten viljelijöiden, koulujen ja ruokapalveluiden välillä kiertotalouden näkökulmasta.
• Kerätä osallistujien palautetta hankkeessa laaditusta käsikirjasta.
Tilaisuudessa pidetään hankkeen toteuttajien lyhyet puheenvuorot. Webinaarin pääpaino on interaktiivisessa ryhmätyöskentelyssä keskittyen paikallisiin tarpeisiin ja ratkaisuihin sekä yhteistyöverkostojen rakentamiseen.
Webinaarin järjestävät Savonia-ammattikorkeakoulun Bio- ja kiertotalouden tutkimusala, Collaborating Centre on Sustainable Consumption and Production (CSCP), Lithuanian Consumer Institute & Gdansk Municipality.