Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Ruokaelämys alkaa tarinasta -webinaari, Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu

ti 9. joulukuun @ 09:00 - 11:30

Miten tarinat voivat rikastuttaa ruokamatkailua ja tehdä alueemme elämyksistä unohtumattomia? Tervetuloa inspiroivaan webinaariin, jossa sukellamme ruokamatkailun tarinallistamiseen, asiakasymmärrykseen ja käytännön työkaluihin yritysten viestinnän tueksi.

Ohjelmassa kuulemme asiantuntijoita ja yritysedustajia, jotka avaavat näkökulmia ruokamatkailun kehittämiseen – niin alueellisen brändin, kansainvälisen houkuttelevuuden kuin Oulu2026-kulttuuripääkaupunkivuoden näkökulmasta.

Ohjelma 9.12.2025 klo 9 – 11.30

9:00 Millaisia ovat alueellemme tulevat ruokamatkailijat? Kuusi asiakaspersoonaa. Minna Virkkula, Oulun ammattikorkeakoulu

9:15 Ruokamatkailun tarinallistaminen – case Arctic Food Lab, Anne Kalliomäki, Tarinakone

9:45 Materiaalipankki yritysten viestinnän tueksi, Matti Moller, Arctic Food Lab

10:00 Millaiselle alueemme ruokamatkailutarjonta näyttää kansainvälisen matkailijan silmin? Sari Kasvi, Business Oulu

10:20 Alfred Kitchen & Bar, vuoden 2025 ruokaelämys, Juha Eskelinen, Alfred Kitchen & Bar

10:45 Case Jättiläisenmaa, Iida Homanen, Arctic Giant Birdhouse Hotel Jättiläisenmaa

11:10 Oulu2026 on jo ovella: vinkit yrityksille, Pasi Ruuskanen, Arctic Food Lab

Ilmoittaudu!

Paikka: Zoom. Seminaaria ei tallenneta.

Kohderyhmä: ruoka- ja matkailuyritykset Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa.

Tilaisuuden järjestää Arctic Food Plus -hanke (Euroopan maaseuturahasto), jonka toteuttavat Oulun ammattikorkeakoulu, Oulun kulttuurisäätiö ja Kajaanin ammattikorkeakoulu. Rahoituksen on myöntänyt Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.

Arctic Food Plus -hankkeen tavoitteena on ruokamatkailun vetovoiman kehittäminen Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa.

Tiedot

  • Päivämäärä: ti 9. joulukuun
  • Aika:
    09:00 - 11:30