- Tämä tapahtuma on mennyt.
Ruokaa verkosta -webinaarisarja: Verkkokaupan perustaminen ja erilaiset mallit ruoan verkkomyyntiin (osa 3), Varsinais-Suomi
10.6.2020 @ 15:00 - 16:00
Harkitsetko oman verkkokaupan perustamista? Verkkokaupan perustaminen mahdollistaa uuden tavan myydä, palvella asiakkaita ja tavoittaa uusia asiakkaita. Myyntipisteen perustaminen verkkoon edellyttää huolellisesti tehtyä perustamistyötä, oikeita valintoja ohjelmiston, maksu- ja logistiikkapalvelujen sekä sisältötuotannon ja markkinoinnin osalta.
Aiheeseen pureudutaan kesäkuussa ja elokuussa 2020 neliosaisen webinaarisarjan avulla. Webinaarit järjestää Kuluttajat ruokaTalouden keskiössä –KulTa, Vastuullista proteiinia pöytään, Prote, Menestyvä maatilayritys ja MTK-Varsinais-Suomi.
Tarkemmat tiedot webinaareista: https://vs-lähiruoka.fi/ruokaa-verkosta/
Osa 3 Verkkokaupan perustaminen ja erilaiset mallit ruoan verkkomyyntiin 10.6. klo 15-16
Aiheesta puhumassa verkkokauppojen asiantuntija Perttu Tolvanen, North Patrol Oy. Lisäksi kommenttipuheenvuorot yrittäjiltä Ville Virtanen, Murtolan HamppuFarmi Oy ja Jaakko Jussila, Herrakunnan Lammas Oy.
Ilmoittautumiset 7.6. mennessä.
Lisätietoja: Terhi Löfstedt, terhi.lofstedt@mtk.fi
Osa 1: Miksi verkkokauppa – Kenelle, mitä, miten? 3.6. klo 15-16
Osa 2: Lähiruokaverkkokauppojen esittely: case ProLocalis ja Kotitila.fi 9.6. klo 16-16:30
Osa 4 Menestyksen resepti kansainvälisessä verkkokaupassa 25.8 (kellonaika ilmoitetaan myöhemmin)
>> Voit ilmoittautua kaikkiin webinaarisarjan webinaareihin ilmoittautumislomakkeella.
Lähetämme ilmoittautuneille linkin webinaareihin lähempänä ajankohtaa. Tilaisuudet toteutetaan Zoom –alustalla, ne taltioidaan ja julkaistaan tapahtumanjärjestäjien viestintäkanavissa.