Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ruokaa ilman peltoja työpaja

1.12.2021 @ 12:00 - 15:00

Työpajassa tutustumme uudenlaisiin ruoantuotantotapoihin:
• Solumaatalous: eläinten rehun tai ruoka-aineiden tuottaminen mikrobeja tai kasvisoluja hyödyntämällä tehdasolosuhteissa.
• Kasvihuonetuotanto: olosuhdehallittu kerrosviljely (ns. vertikaaliviljely) kasvuhuoneessa, jossa hyödynnetään uusiutuvaa energiaa, ja/tai uusien proteiinikasvien viljely kasvihuoneessa.

Työpajassa pohdimme, mitä mahdollisuuksia, rajoitteita ja hyötyjä uusilla tuotantotavoilla voi olla. Työpajat järjestetään 1.12. klo 12 – 15 Seinäjoella ja 8.12. (aamupäivä) Espoossa, joissa tarkastellaan kyselyssä käsiteltyjä tuotantotapoja. Tutustu tarkemmin ohjelmaan ja ilmoittaudu!

Työpaja on osa Maa- ja metsätalousministeriön rahoittamaa Ruokaa ilman peltoja -hanketta, jota toteuttavat VTT, Luonnonvarakeskus ja eniferBio. Yrityspartnereina mukana ovat Fazer, Solar Foods ja Valio. Hanke on osa Hiilestä kiinni –tutkimusohjelmaa.

 

Tiedot

Päivämäärä:
1.12.2021
Aika:
12:00 - 15:00